2016-02-29 23:20:52
Φωτογραφία για Extensify....Άνθρακες ο θησαυρός?
Για το Extensify, μιλήσαμε προχθές και περιμέναμε μια εναλλακτική του jailbreak αφού η Apple έχει δυσκολέψει πολύ τα πράγματα τον τελευταίο καιρό. . Όμως φαίνεται πως τελικά είναι μόνο μια επιχειρηματική ιδέα που σκοπό έχει μόνο το κέρδος και αρκετά επικίνδυνη για τις συσκευές μας.

Συγκεκριμένα οι δημιουργοί του όπως υποσχέθηκαν ξεκίνησαν την ιδέα του με το Extensify,  ανακοινώνοντας και τις τιμές που είναι 8,99 δολάρια για 3 μήνες για τους απλούς χρήστες η 36 δολάρια για ένα χρόνο.

Επίσης για τους προγραμματιστές είναι 100 δολάρια για ένα χρόνο η συνδρομή.

Εκείνο όμως που παίζει μεγάλο ρόλο στην ασφάλεια της συσκευής μας είναι πως για να λειτουργήσει η εφαρμογή Extensify, και όλες αυτές που θα κατεβάζουμε θα πρέπει να κάνουμε εγκατάσταση στην συσκευή μας ένα πιστοποιητικό αγνώστου προελεύσεως με ότι συνεπάγεται αυτό.

Στην ουσία δηλαδή θα εγκαθιστούμε εφαρμογές σπασμένες και τροποποιημένες που είναι μάλιστα και με πληρωμή.

Δεν ξέρω αν εγώ είμαι δύσπιστος, ότι πρόκειται για κάτι που θα ωφελήσει τους χρήστες του ios αλλά μάλλον είναι μια καθαρά "αρπαχτή" καθώς υπάρχει και ο φόβος αν το πάρει είδηση η Apple να μην επιτρέπει την εγκατάσταση τέτοιου είδους πιστοποιητικών στο μέλλον.

Εσείς τι νομίζετε? ...
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ