2016-03-03 20:00:16
Φωτογραφία για Οι Βέλγοι τρελάθηκαν με τα αίσχη της Τούμπας
Οι Βέλγοι σκέφτονται ακόμη το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης στο «Καραϊσκάκη» και τη σφαγιαστική διαιτησία του Άρνολντ Χάντερ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ. Παρακολουθώντας και τον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού στην Τούμπα και τη διαιτησία του Παππά έγραψαν για τα νέα αίσχη των «ερυθρολεύκων». Όπως τονίζουν, η σκανδαλώδης απόφαση του μη καταλογισμού του πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού, ήταν αυτή που προκάλεσε τα σοβαρά επεισόδια στην Τούμπα με συνέπεια την οριστική διακοπή της αναμέτρησης του Κυπέλλου.

Η Nieuwsblad γράφει: «Μία εβδομάδα μετά την Άντερλεχτ, ο Ολυμπιακός ευνοείται ξανά από μία κωμική διαιτησία. Σχεδόν μία εβδομάδα έχει περάσει από τότε που ο ποδοσφαιρικός κόσμος στο Βέλγιο είδε με δυσπιστία τη διαιτησία του Βορειοϊρλανδού Άρνολντ Χάντερ στο ματς της Άντερλεχτ με τον Ολυμπιακό για το Europa League. Όπως φαίνεται όμως χθες βράδυ ο Ολυμπιακός είχε ξανά υπέρ του έναν κακό διαιτητή στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
. Στα τελευταία λεπτά όχι μόνο αρνήθηκε πέναλτι του Καπίνο πάνω στον Μακ, αλλά αντίθετα απέβαλε τον Μακ από τον αγωνιστικό χώρο. Οι αγανακτισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι διεκόπη». Από μέρους της η Het Laatste Nieuws έχει ως τίτλο: «Κόλαση! Ο Ολυμπιακός ευνοείται ξανά από τη διαιτησία και οι αντίπαλοι οπαδοί ξεσπούν σε επεισόδια», ενώ στο κείμενο μεταξύ επισημαίνει ότι: «ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς δεν καταλόγισε το καθαρό πέναλτι του Καπίνο πάνω στον Μακ, ο οποίος στη συνέχεια αποβλήθηκε, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να διαμαρτύρονται έντονα και τους οπαδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να ξεσπούν επεισόδια».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ