2016-03-08 18:19:10
Φωτογραφία για Άρτα: Ο κλέφτης που καταδίωκε τον τραυμάτισε στο μάτι
Λίγο έλειψε να χάσει το δεξί του μάτι ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου που... έπιασε στα πράσα έναν τσιγγάνο διαρρήκτη στην πόλη της Άρτας. Όταν τον καταδίωξε προσπαθώντας να πάρει πίσω την γυναικεία τσάντα που είχε αρπάξει μέσα από το όχημα, εκείνος στράφηκε και τον χτύπησε τραυματίζοντάς τον!

Ο 31χρονος Αλβανός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά ο δράστης που τράπηκε σε φυγή συνέχισε απτόητος τη δράση του! Λίγη ώρα αργότερα, διέρρηξε και δεύτερο αυτοκίνητο και άρπαξε άλλη μια γυναικεία τσάντα. Οι κλοπές έγιναν την Κυριακή, αλλά εξιχνιάστηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι εξακρίβωσαν τα στοιχεία ταυτότητας του 22χρονου τσιγγάνου αλλά δεν τον βρήκαν για να τον συλλάβουν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπή, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

*** Ανάλογες κατηγορίες αντιμετωπίζουν δυο Έλληνες που άρπαξαν βίαια στην Κάλυμνο την τσάντα μιας 39χρονης πεζής, που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα και διέφυγαν με μοτοσικλέτα. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος συνέλαβαν λίγο αργότερα έναν 33χρονο, στο σπίτι του οποίου βρήκαν και μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ ο 37χρονος συνεργός του αναζητείται. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ