2016-03-15 22:14:12
Φωτογραφία για “Η Βούλα Πατουλίδου στην Αυστραλία προσκεκλημένη της Ελληνικής Κοινότητας και της Παμμακεδονικής Ένωσης Δυτικής Αυστραλίας ”
Την Περθ και την Μελβούρνη της Αυστραλίας θα επισκεφτεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου... η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου προσκεκλημένη της Ελληνικής Κοινότητας των δύο πόλεων και της Παμμακεδονικής Ένωσης Δυτικής Αυστραλίας. Την πρόσκληση απηύθυναν στην κ. Πατουλίδου ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Δυτικής Αυστραλίας κ. Παύλος Άφκος και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας της Περθ κ. Σάββας Παπασάββας, σε επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο γραφείο της κ. Αντιπεριφερειάρχη. Η κ. Πατουλίδου κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αυστραλία θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής ομογένειας, με μέλη της κυβέρνησης, επιχειρηματίες και παράγοντες του τουρισμού.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της κ. Πατουλίδου έχει ως εξής:

Το Σάββατο 19 Μαρτίου η Παμμακεδονική Ένωση Δυτικής Αυστραλίας θα παραθέσει γεύμα στην κα. Πατουλίδου και θα ακολουθήσει ομιλία της για θέματα που αφορούν την ομογένεια και την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Την Κυριακή 20 Μαρτίου η κα. Αντιπεριφερειάρχης Θα παρευρεθεί στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων πολέμου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. Την ίδια ημέρα θα εγκαινιάσει τη νέα πτέρυγα “George & Despina Berbatis Gymmasium” του Ελληνικού Κολλεγίου Αγίου Ανδρέα στην Περθ, παρουσία του πρωθυπουργού της Δυτικής Αυστραλίας, Κόλιν Μπαρνέτ, της γερουσιαστού Λίντα Ρέινολντς, και της ομογενούς βουλευτού, Ελένης Εβάντζελ.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου θα μιλήσει σε μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς της ομογένειας ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με τον Υπουργό Υγείας και Τουρισμού της κυβέρνησης της Δυτικής Αυστραλίας Dr Kim Hames.

Το βράδυ της Τρίτης 22 Μαρτίου η κα Πατουλίδου θα παρουσιάσει σε Αυστραλούς παράγοντες του τουρισμού την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικό προορισμό.

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου θα παρευρεθεί σε γεύμα στο Κοινοβούλιο της κυβέρνησης της Δυτικής Αυστραλίας προσκεκλημένη του προέδρου της Βουλής κ. Michael Sutherland και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με τον ιδρυτή της “Ελληνικής Πρωτοβουλίας” και σύμβουλο του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε θέματα Εξωτερικού Εμπορίου, κ. Ανδρέα Λιβέρη.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου η κ. Πατουλίδου θα επισκεφθεί την Μελβούρνη προσκεκλημένη του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας της πόλης κ. Βασίλη Παπαστεργιάδη όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της ομογένειας, μέλη της κυβέρνησης και φορείς του τουρισμού έως την αναχώρησή της για την Ελλάδα την Κυριακή 27 Μαρτίου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ