2012-05-13 12:53:11
Φωτογραφία για Περιττοί από δω και στο εξής οι γυμναστές;
Επαναστατικό τοπάκι διορθώνει τη στάση του σώματος εν ώρα άσκησης

Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα οι προσωπικοί γυμναστές να ανήκουν στο παρελθόν, αφού κανείς δεν θα τους χρειάζεται πλέον για να διορθώνουν τη στάση του σώματος εν ώρα γυμναστικής.

Τοπάκι υψηλής τεχνολογίας με προσαρμοσμένους αισθητήρες δίνει σε αυτούς που αθλούνται τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το σώμα τους πολύ εύκολα χωρίς να έχουν ανάγκη την επιτήρηση και τις οδηγίες ενός γυμναστή.

Το τοπ που είναι συνδεδεμένο με μια εφαρμογή κινητού επιτρέπει στους αθλούμενους να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή μέσω οθόνης όχι μόνο τη στάση του σώματος, αλλά και την κίνηση των μυών, καθώς επίσης και τις επιδόσεις τους.

Σε περίπτωση λανθασμένης στάσης θα νιώσετε ένα ελαφρύ τράνταγμα στο σημείο που πρέπει να διορθώσετε ώστε να κάνετε καλύτερα την άσκηση. Οι δημιουργοί του τοπ ισχυρίζονται ότι θα συμβάλλει στη βελτίωση των επιδόσεων και ότι προστατεύει από οποιοδήποτε ατύχημα.

www.newsbeast.gr

---

Χάσε εύκολα και γρήγορα τα κιλά που θες μέχρι το καλοκαίρι με την εντυπωσιακή ΔΙΑΙΤΑ ΝΤΟΥΝΚΑΝ που κάνει πάταγο σε όλο το κόσμο! Κατέβασέ την από ΕΔΩ

---
 
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ