2016-06-05 21:06:40
Φωτογραφία για ΤΟ... ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΠΑΛ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Επίσημη πρόταση στον διεθνή Τούρκο αμυντικό μέσο, Μεχμέτ Τοπάλ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, έχει κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα στη γειτονική χώρα.

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μεχμέτ Τοπάλ, επαναφέρουν οι Τούρκοι, προχωρώντας μάλιστα την υπόθεση... παρακάτω. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον 30χρονο αμυντικό μέσο ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Φενέρ στις 30 Ιουνίου.

Λίγες μέρες πριν, τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη και προτίθεται να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο έναντι 2 εκ. ευρώ το χρόνο! Ο ατζέντης του Τοπάλ, Μπατούρ Αλτιπαρμάκ, φέρεται μάλιστα να βρέθηκε στην Αθήνα προ ημερών προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση των πρωταθλητών.

Τη σεζόν που τελείωσε, ο Τοπάλ πραγματοποίησε 53 συμμετοχές, αγωνιζόμενος δηλαδή σχεδόν σε όλα τα επίσημα ματς της Φενέρ, μετρώντας παράλληλα 3 γκολ και 4 ασίστ. Σε λίγες μέρες, θα βρεθεί στα γήπεδα της Γαλλίας όπου θα πάρει μέρος στο Euro με την Εθνική Τουρκίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ