2012-05-15 10:46:25
Φωτογραφία για ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ... ΖΙΟΒΑΝΙ!
Την αγάπη του για τον Ολυμπιακό έδειξε – για μία ακόμα φορά – ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook!..

Ο Βραζιλιάνος άλλοτε superstar της Σάντος, της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού ωστόσο, δεν ασχολείται μόνο με το… ποδοσφαιρικό τμήμα των ερυθρόλευκων, στους οποίους αγωνίστηκε για εφτά χρόνια, αλλά όπως φαίνεται παρακολουθεί τις προσπάθειες όλων των τμημάτων του συλλόγου, ακόμα και του μπάσκετ!

Ο «Ζιό» ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού πριν τον τελικό του φετινού Final 4 της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την ρωσική ΤΣΣΚΑ Μόσχας δημοσιεύοντας μάλιστα, στο προφίλ του μία εντυπωσιακή φωτογραφία, αλλά και ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό μήνυμα!

«Την κούπα θα σηκώσουμε σε χώμα ελληνικό» ανέγραφε το μήνυμα του Ζιοβάνι στο Facebook, λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του τελικού στο «Σινάν Ερντέμ», με τον Βραζιλιάνο ν’ αποδεικνύεται προφητικός, αλλά και γουρλής για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στέφθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ!

Ο «Μάγος» μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που πανηγύρισαν την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου ποστάροντας την φωτογραφία του στο προφίλ του, σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας γράφοντας παράλληλα: «Olympiacos forever!», όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λιτότητα εκτός ορίων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λιτότητα εκτός ορίων
Που μαγειρεύουν οι stars;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Που μαγειρεύουν οι stars;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ