2016-08-16 18:50:42
Φωτογραφία για Ήρθε ο ανταγωνιστής του FaceTime από την Google
Μπορεί να καθυστέρησε λίγο αλλά είναι επιτέλους διαθέσιμη η νέα πρόταση της Google που θα ταράξει τα νερά στις επιλογές video κλήσεις από τις φορητές συσκευές. Η νέα εφαρμογή της Google ονομάζεται Duo και είναι πολύ απλή στην χρήση της αφού μπορεί να την χρησιμοποιήσει κάποιος άμεσα μετά την εγκατάσταση της χωρίς να δημιουργήσει κάποιο λογαριασμό προσθέτοντας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου του.

Αν και οι αναλυτές πιστεύουν πως άργησε πολύ η Google για αυτό το βήμα αφού οι χρήστες έχουν βρει πολλές άλλες επιλογές αμφισβητώντας την επιτυχία της ωστόσο η Google για να την κάνει ανταγωνιστική πρόσθεσε την λειτουργία Knock Knock, η οποία σας επιτρέπει να δείτε το συνομιλητή πριν απαντήσετε στην κλήση.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από σήμερα δωρεάν και με υποστήριξη στα Ελληνικά ωστόσο δεν έχει κυκλοφορήσει στο Ελληνικό AppStore ακόμη κάτι που αναμένεται τις επόμενες ώρες και αν θέλετε να την κατεβάσετε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Αμερικάνικο λογαριασμό για το IOS εδώ η για συσκευές Android στον σύνδεσμο εδώ.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ