2012-05-17 18:39:02
Φωτογραφία για Ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων και τα… ζημιάρικα μπαλάκια
Σημαντικές ζημιές υπέστη το παρκέ του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου στην Μπάρα Τρικάλων από την καταιγίδα το βράδυ της... προηγούμενης Δευτέρας.

Το νερό της βροχής δεν μπορούσε να απομακρυνθεί από τα λούκια της στέγης και «γύρισε» στο εσωτερικό του Γυμναστηρίου, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει.

Στο σημείο έσπευσαν υπάλληλοι του Δήμου που προσπαθούσαν με… κουβάδες να συλλέξουν το νερό της βροχής, ενώ με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών, ανέβηκαν στην ταράτσα του κτηρίου για να ξεβουλώσουν τα λούκια.

Εκεί τους περίμενε μια έκπληξη. Τα λούκια είχαν βουλώσει από …μπαλάκια του τένις Παρά τον …δεκάμετρο φράκτη των γειτονικών γηπέδων αντισφαίρισης, οι …τενίστες είχαν… καταφέρει να στέλνουν τα μπαλάκια πάνω από τον φράκτη και να τα …προσγειώνουν στην ταράτσα του Γυμναστηρίου και λόγω της κλίσης να οδηγούνται στα …λούκια…

Συνολικά 80 μπαλάκια του τένις, μάζεψαν οι υπάλληλοι του Δήμου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Μανώλης, έχει καλέσει τον Πρόεδρο του Σωματείου Αντισφαίρισης για …συστάσεις.

Το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο κλειδώθηκε και ο Δήμος, καλείται να βάλει το χέρι στην τσέπη και να αναζητήσει χρήματα για να ξηλωθεί το παρκέ και να αντικατασταθεί προκειμένου να δοθεί εκ νέου για χρήση ο αθλητικός χώρος…

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ