2016-10-07 17:57:12
Φωτογραφία για Από το Mega στην ΕΡΤ! Ποιος δημοσιογράφος μετακομίζει στην κρατική τηλεόραση και τι εκπομπή αναλαμβάνει;
Πρόκειται για έναν δημοσιογράφο με χρόνια παρουσίας στο μεγάλο κανάλι και τρεις διαφορετικές εκπομπές. Τα Σαββατοκύριακα κατά κύριο λόγο κρατούσε συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό και προσέφερε ενημέρωση στον τομέα της υγείας.

Ο λόγος για το Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Ο αγαπημένος δημοσιογράφος μετά από χρόνια εμπειρίας στην ιδιωτική τηλεόραση, θα βρεθεί στην κρατική. Όλα αυτά τα χρόνια, τον είδαμε να παρουσιάζει εκπομπές όπως το «Όλα για την Υγεία», «Υγεία για όλους» και «Όλα για την Υγεία μου».

Τι εκπομπή θα αναλάβει όμως; Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στα social media, πληροφόρησε τους φίλους του πως το Νοέμβριο ξεκινά τη νέα εκπομπή του, με τίτλο «Η ζωή μου. Η υγεία μου».

Με την ίδια άκρως επιτυχημένη συνταγή, ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκινά μία νέα πορεία στην καριέρα του. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Από το Νοέμβριο θα δουλέψουμε στην ΕΡΤ για μία καθημερινή, χρήσιμη, ευχάριστη και έγκυρη εκπομπή για τη ζωή και την υγεία μας».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ