2016-10-14 23:59:16
Φωτογραφία για Από Ισπανία, Αγγλία και Γερμανία είχαν κλαπεί τα land rover που έσπρωχνε διεθνές κύκλωμα μέσω του λιμανιού της Πάτρας
Σε χώρο στο λιμάνι της Πάτρας, βρίσκονται 7 πολυτελή οχήματα, που αποτελούν προϊόν παράνομης διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων.

Άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εντόπισαν τα συγκεκριμένα οχήματα, όταν πριν από 15 μέρες έφτασαν στο λιμάνι της Αχαϊκής Πρωτεύουσας. Όπως εξηγεί ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Δημήτρης Κυριακουλόπουλος μιλώντας στο tempo24.gr, η άφιξη των πολυτελών αυτοκινήτων και μάλιστα της ίδιας μάρκας (land rover) προκάλεσε τον προβληματισμό του λιμεναρχείου που ξεκίνησε άμεσα τον έλεγχο και βρήκε ότι τα συγκεκριμένα οχήματα είχαν κλαπεί από Ισπανία, Αγγλία και Γερμανία.

"Αμεσα κατασχέθηκαν και αυτή τη στιγμή είμαστε σε συνεργασία με το υπουργείο και την Ιντερπόλ και της Europol. Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο διεθνές κύκλωμα διακίνησης κλεμμένων πολυτελών οχημάτων και προς σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι έρευνες", συμπληρώνει ο κ. Κυριακουλόπουλος.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι τελικός προορισμός των οχημάτων είναι η Τουρκία και η Μέση Ανατολή.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ