2016-12-04 22:12:10
Φωτογραφία για Πέταξε βαθμούς στην Κέρκυρα η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ μολονότι προηγήθηκε στην Κέρκυρα εν τέλει άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο νησί των Φαιάκων, καθώς οι γηπεδούχοι, παιζοντας ψυχωμένα, κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία με 1-1 σκορ.

Η «Ένωση» κυριάρχησε στο πρώτο μέρος αλλά δεν κλείδωσε τη νίκη, (σ.σ.: γι'αυτό ευθύνεται ο εξαιρετικός γκολκίπερ του ΑΟΚ, Φώτης Κουτζαβασίλης που πραγματοποίησε) εξαιρετικές επεμβάσεις, κι έτσι σε ακόμη ένα ματς είδε το τρίποντο να της... γλιστρά μέσα από τα χέρια.

Η ομάδα του Μοράις έκανε το 1-0 στο 14ο λεπτό με ωραία γυριστή κεφαλιά του Λαμπρόπουλου, με τον Τουράμ να ισοφαρίζει για τους Φαίακες στο 74ο λεπτό. 

>>: TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ νωρίς, όταν στο 14ο λεπτό και σε εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου από αριστερά ο Λαμπρόπουλος σηκώθηκε στο πρώτο δοκάρι και με ανάποδη κεφαλιά νίκησε τον Κουτζαβασίλη για το 0-1.


Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία για να πάρει σαφές προβάδισμα νίκης στο 28΄: το σουτ του Αραβίδη λίγο έξω από την περιοχή έφερε τον Κουτζαβασίλη να μην κάνει καλή εκτίμηση της φάσης, αλλά η μπάλα, μετά την παρεμβολή του, βρήκε το δεξί δοκάρι του και στη συνέχεια ο Έλληνας γκολκίπερ πρόλαβε τον Γιόχανσον που πήγαινε στο «ριμπάουντ».

Στο 38΄, από μπαλιά του Αλμέιδα ο Μάνταλος έπιασε απευθείας το σουτ αλλά ο Κουτζαβασίλης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στη δεξιά γωνία. 

Αφού δεν δέχθηκαν δεύτερο γκολ, οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν στην επανάληψη, ισορρόπησαν τον αγώνα και τελικά κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν με τον Τουράμ στο 74΄: από αδράνεια του Ντίντακ ο Σπίνουλας γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Λαμπρόπουλος δεν μπόρεσε να τη βρει και ο επιθετικός έγραψε το τελικό 1-1 με πλασέ.

Κίτρινες: Γκόμες, Σπίνουλας - Αλμέιδα, Κολοβέτσιος

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Σιόντης, Νίκιτς, Κόντος (46΄ Γκόμες), Ντουαλά (90΄+ Ντιμιτρόφσκι), Επστάιν (46΄ Γεωργίου), Τουράμ

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Αραβίδης (63΄ Πατίτο), Αλμέιδα (87΄ Πέκχαρτ)
zougla
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ