2016-12-10 05:49:17
Φωτογραφία για Α.Σ.Π.Ε: Νέα επιδρομή κατά των πολυτέκνων
Η (συγ)Κυβέρνηση αντί να κοιτάξει πώς θα νοικοκυρέψει το κράτος και να παύσει να ...δημιουργεί θέσεις για τον κομματικό στρατό, βρήκε, φαίνεται, την εύκολη λύση. Όπως αναγράφεται στον τύπο, μελετάται (ή έχει αποφασισθεί;) η κατάργηση, ή περικοπή, ή μείωση και αυτού του πενιχρού επιδόματος των 500 ευρώ, που χορηγείται στους πολύτεκνους για κάθε παιδί το χρόνο και με την προϋπόθεση ότι έχουν τρία τουλάχιστον προστατευόμενα τέκνα!!

Έτσι, μετά από την μείωση κατά 25% (!)που έκανε πριν λίγες μέρες στους πολυτέκνους και τα τέκνα τους στο ποσοστό των προσλήψεων στο δημόσιο, από το 20% στο 15%, τώρα ακούγεται ότι θα επιχειρήσει και την κατάργηση του πολυτεκνικού επιδόματος!..

Η (συγ)Κυβέρνηση καταργεί κάθε δημογραφικό μέτρο και το πράττει αυτό όταν ο εφιάλτης της υπογεννητικότητος οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση του Έθνους. Μόνον την τελευταία πενταετία (2011-2015) των μνημονίων οι θάνατοι υπερβαίνουν τις γεννήσεις κατά 94.296
. Το 2016 (έως 28-11) οι θάνατοι έχουν φθάσει στις 106.707 και οι γεννήσεις είναι μόλις 84.785, δηλαδή έχουμε υπεροχή των θανάτων κατά 21.922!! Τείνουν να εξαφανισθούν οι γεννήσεις. Να σημειωθεί ότι από τις παραπάνω γεννήσεις, ποσοστό 15% είναι γεννήσεις αλλοδαπών Σημειώνουμε επίσης ότι όπως είχε γραφτεί στον τύπο τον περασμένο Αύγουστο, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ με έγγραφο της που παρέδωσε στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, ζητούσε μαχαίρι στις δαπάνες κοινωνικής πρόνοιας... αλλά δεν ζητούσε περικοπές στα οικογενειακά επιδόματα, "...καθώς διαπίστωνε ότι η συνολική δαπάνη υπολείπεται των πραγματικών αναγκών ενός σύγχρονου και στοχοθετημένου συστήματος στήριξης των παιδιών" , ενώ τον περασμένο μήνα κατηγορηματικά ο αρμόδιος τότε υπουργός κ. Κατρούγκαλος διαβεβαίωνε ότι δεν θίγονται τα οικογενειακά επιδόματα!...

Καταγγέλλουμε αυτή την αντιδημογραφική και αντιπολυτεκνική πολιτική της (συγ)Κυβέρνησης και την καλούμε να εγκαταλείψει τυχόν σχέδια και κάθε σκέψη για κατάργηση, ή μείωση ή περικοπή του παραπάνω πολυτεκνικού επιδόματος.

Είναι χρέος του κ. Πρωθυπουργού να παρέμβει άμεσα και να σταματήσει κάθε συζήτηση.

Άλλωστε οι ίδιοι οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με τους συντρόφους του ΚΚΕ, της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ) διακήρυτταν με το ομόφωνο πόρισμα τους της Βουλής τον Φεβρουάριο του 1993 ότι: ....Στη χώρα μας, στην οποίαν σήμερα η γεννητικότητα είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, το δημογραφικό πρόβλημα παίρνει τεράστιες διαστάσεις, που μπορεί να απειλήσουν την εθνική μας ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα.... Με την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών-αλλοδαπών κυρίως μουσουλμάνων από Αφρικανο-ασιατικές χώρες η Ελλάς μεταβάλλεται σε τόπο υποδοχής μεταναστών που δημιουργούν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα (προστριβές στην αγορά εργασίας, αύξηση της εισφοροδιαφυγής με μεγάλες συνέπειες στους ασφαλιστικούς οργανισμούς, αύξηση εγκληματικότητος, διακίνηση ναρκωτικών κλπ.) και δεν μπορούν να προσαρμοσθούν προς την ελληνική κοινωνία λόγω του τελείως διαφορετικού πολιτισμού του Ισλάμ, που δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά και τρόπος ζωής.. » (σελ. 1 και 31 πορίσματος).

Αυτά έλεγαν το 1993 όταν οι γεννήσεις υπερείχαν των θανάτων (101.799 οι γεννήσεις και 97.419 οι θάνατοι)!!!.

Φαίνεται ότι τα ξέχασαν οι συγκυβερνώντες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ