2016-12-14 10:03:16
Φωτογραφία για Μητέρα με μωρό στην αγκαλιά εκδιώκεται από θέση στο τρένο!
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα μέσα σε αμαξοστοιχία με κατεύθυνση το Μπράιτον της Αγγλίας, όταν νεαρή μητέρα με το βρέφος στην αγκαλιά της άρχισε να διαπληκτίζεται λεκτικά με τους υπόλοιπους επιβάτες, οι οποίοι της έλεγαν πως… δεν έχει πληρώσει το σωστό εισιτήριο.

Η νεαρή γυναίκα μόλις πήγε να καθίσει δέχτηκε τα επικριτικά σχόλια μίας ηλικιωμένης, η οποία της φώναξε «να σέβεσαι τους μεγαλύτερους και καλύτερους από εσένα. Εγώ έχω πληρώσει εισιτήριο πρώτης θέσης. Δεν θέλω δίπλα μου ένα μωρό που ουρλιάζει». Η μητέρα απάντησε: «Δεν με σέβεσαι καθόλου. Αυτός (σ.σ. δείχνοντας το μωρό) συμπεριφέρεται καλύτερα από εσένα».

Στη διαμάχη ενεπλάκησαν και άλλοι επιβάτες, οι οποίοι πήραν το μέρος της ηλικιωμένης, λέγοντας στη γυναίκα πως δεν έχει εισιτήριο για το συγκεκριμένο τμήμα του τρένου άρα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Η μητέρα μάταια προσπαθούσε να τους εξηγήσει πως έχει πληρώσει εισιτήριο και πως αυτές οι θέσεις που εκείνοι ονόμαζαν «πρώτης τάξης» είναι καθίσματα στα οποία έχουν προτεραιότητα άτομα τα οποία δεν μπορούν και δεν πρέπει να στέκονται όρθια.

Το τέλος της κόντρας, ευτυχώς για τη μητέρα και το μωρό, ήρθε όταν ένας επιβάτης, της παραχώρησε τη θέση του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ