2016-12-18 20:13:45
Φωτογραφία για Ο Μητσοτάκης στον Έβρο, μπήκε σε Leopard και στον εξομοιωτή τους-Φωτογραφίες
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε, την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή και την Ξάνθη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε την παραδοσιακή για όλους τους πολιτικούς πλέον χειραψία με τον Έλληνα και τον Τούρκο στρατιώτη ,όταν προηγουμένως είχε επισκεφθεί το Φυλάκιο των Κήπων. 

Ο κ.Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά άρματα μάχης Leopard αλλά και τον εξομοιωτή τους.

Οι δηλώσεις του από το Φυλάκιο, αλλά και από την 23η Ταξιαρχία:

«Είναι μεγάλη χαρά να επισκέπτομαι σήμερα το πρωί το Στρατιωτικό Φυλάκιο των Κήπων, εδώ, στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, στα σύνορα της Ευρώπης με την Τουρκία.

Θέλω να επαναλάβω – για άλλη μια φορά –  ότι η Ελλάδα παραμένει ένας πυλώνας σταθερότητας σε αυτήν την ταραγμένη περιοχή.

Η Ελλάδα επιδιώκει σταθερά, καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας με την Τουρκία. Καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας, οι οποίες, όμως, στηρίζονται στον απαρέγκλιτο σεβασμό των Διεθνών Συνθηκών και του Διεθνούς Δικαίου». 

«Με μεγάλη χαρά επισκέφθηκα, σήμερα, την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, εδώ στην Αλεξανδρούπολη και ενημερώθηκα για τις επιχειρησιακές δυνατότητες των σύγχρονων αρμάτων μάχης, που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

 Επιβεβαίωσα, για άλλη μια φορά, το απόλυτο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και θα ήθελα, με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ όλα τα στελέχη, τις γυναίκες και τους άνδρες, που κρατούν αυτό το αξιόμαχο σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.

  Να τους ευχηθώ καλές γιορτές, χρόνια πολλά και να έχουμε μια καλή χρονιά το 2017.

  Θέλω να γνωρίζουν ότι όλη η ελληνική κοινωνία τους περιβάλλει με αισθήματα αγάπης και απόλυτης εμπιστοσύνης».

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AD%CE%B2%CF%81%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%AE%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CE%B5-leopard-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83/
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ