2016-12-19 20:13:08
Φωτογραφία για Το καλύτερο χρώμα για να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού
Είναι γνωστό πως το χρώμα που φοράς έχει αντίκτυπο στο πώς σε βλέπουν οι γύρω σου. Η στιλιστική δυσκολία του να διαλέξεις το τέλειο outfit για μία περίσταση είναι επίσης μία πραγματικότητα και αν προσθέσεις και την χρωματική ψυχολογία στην εξίσωση, τότε γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Για να είμαστε ασφαλείς, συχνά στρεφόμαστε στα βασικά. Συνήθως το total black είναι η πρώτη μας επιλογή και μία έρευνα υποστηρίζει αυτό ακριβώς: το μαύρο είναι το καλύτερο.

Η εταιρεία Buy T-shirts Online πραγματοποίησε μία έρευνα σε 1.000 ανθρώπους, στην οποία ζήτησαν στους συμμετέχοντες να συνδυάσουν χρώματα με προσωπικά χαρακτηριστικά. Το μαύρο ήταν η πρώτη επιλογή για κάθε θετική ιδιότητα, συμπεριλαμβανομένων της άνεσης, εξυπνάδας και sexiness, πράγματα τα οποία το κάνουν βασική επιλογή για τα πάντα, από συνεντεύξεις μέχρι πρώτα ραντεβού και γάμους. Σε περίπτωση που έχεις αμφιβολίες για την υπόσταση αυτών των αποτελεσμάτων, η Quartz σημείωσε πως η προτίμηση και η θετική δύναμη του μαύρου έχει επαληθευτεί από αξιόπιστες επιστημονικές μελέτες στο παρελθόν.


Το κόκκινο ήταν το αγαπημένο των αντρών για τις γυναίκες, όταν ρωτήθηκαν τι βρίσκουν πιο ελκυστικό στο αντίθετο φύλο -οι γυναίκες διάλεξαν επίσης αυτό το χρώμα όταν ρωτήθηκαν με τι νιώθουν πιο sexy στο πρώτο ραντεβού. Ωστόσο, η αλαζονεία και η έλλειψη εξυπνάδας ήταν επίσης συνδεδεμένες με το έντονο χρώμα, κάνοντάς το λάθος επιλογή για επαγγελματικές περιστάσεις.

Τα χρώματα που δεν θα έπρεπε ποτέ να φορέσεις όταν προσπαθείς να εντυπωσιάσεις κάποιον: πορτοκαλί και καφέ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ