2016-12-23 21:17:05
Φωτογραφία για Κατερίνα Γκαγκάκη: Η φωτογραφία της μητέρας της και το συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram
Αυτές τις ημέρες ειδικότερα, οι απώλειες στενών μας προσώπων «πονάει» περισσότερο. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως βίωσε και η Κατερίνα Γκαγκάκη Η σύμβουλος επικοινωνίας του Mega Κύπρου, ανέβασε χθες αργά το βράδυ μία φωτογραφία της πολυαγαπημένης της μητέρας και συγκίνησε τους followers της μέσω Instagram. Μάλιστα φρόντισε να γράψει: «It would have been different. A nameday».

Όπως  φαίνεται η μητέρας της Κατερίνας Γκαγκάκη, που έφυγε από τη ζωή πριν τρία περίπου χρόνια, είχε την ονομαστική της εορτή και φρόντισε να σημειώσει πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα αν ήταν ακόμη εν ζωή.

Για την απώλεια αυτή μάλιστα, έχει αναφέρει στο παρελθόν στο People: «Επειδή η μαμά μου υπέφερε πολύ τον τελευταίο καιρό, οι πρώτοι δύο μήνες μετά το θάνατό της μπορεί να ήταν και ανακουφιστικοί. Μετά, όμως, αρνήθηκα να το αντιμετωπίσω. Μόλις τώρα έχω αρχίσει να τη βλέπω στον ύπνο μου. Δεν την είχα δει μέχρι πρόσφατα, μάλιστα αναρωτιόμουν: “Eγώ είμαι λιγότερο ικανή από άλλους ανθρώπους που βλέπουν εκείνους που έχασαν; Εμένα με αγαπούσε λιγότερο και δεν έρχεται στον ύπνο μου;”. Τώρα νιώθω πως έχω αρχίσει να το αντιμετωπίζω»!

Δείτε την ανάρτησή της.

It would have been different. A nameday.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ