2017-02-12 22:53:17
Φωτογραφία για Υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών στα Βεσκουκέικα Αχαΐας - Καταγγελίες κατοίκων για έλλειψη νερού στον κρουνό
Πανικός στα Βεσκουκέικα από φωτιά που ξέσπασε – από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – σε σπίτι στις... 17:15, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr. Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

«Είδα τους πυροσβέστες να δίνουν μεγάλη μάχη με κίνδυνο τη ζωή τους», λέει στο tempo24.gr ο πρόεδρος της ΤΚ Πετροχωρίου Αντώνης Στασινός ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, όπως και πολλοί κάτοικοι του οικισμού.

Η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα ενώ στη μάχη της κατάσβεσης μπήκαν πέντε οχήματα με 12 άνδρες και οι άνδρες του ΣΕΔΙΠ Αχαΐας.

Ωστόσο δέκτης παραπόνων έγινε ο πρόεδρος της κοινότητας από κατοίκους του οικισμού για την έλλειψη νερού στον κρουνό της περιοχής.

Ερωτηθείς ο πρόεδρος σχετικά είπε: «Έχω ζητήσει εδώ και 2,5 χρόνια να έχουμε νερό για τις πρώτες ανάγκες. Λυπάμαι για το ατυχές συμβάν», συμπλήρωσε ο κ. Στασινός. Ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανείς από τους κατοίκους του σπιτιού. Τα αίτια θα διερευνηθούν από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ