2017-02-12 23:05:05
Φωτογραφία για Ο Παναθηναϊκός άφησε υποσχέσεις για το μέλλον
Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό μετά τη σαρωτική εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ήταν να δώσει συνέχεια και να αποδείξει πως έχει διάρκεια στην καλή του εικόνα. Αυτό, λοιπόν, έγινε και το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι «πράσινοι» μπορεί αυτή τη φορά να μην ήταν το ίδιο καταιγιστικοί, να έμειναν στο «μηδέν» στο πρώτο ημίχρονο και να προβληματίστηκαν από τη μαζική άμυνα της ομάδας του Αγρινίου, όμως, και πάλι βρήκαν τις λύσεις,  ο Μπεργκ έχει επιστρέψει για τα καλά στα γκολ και τις καλές εμφανίσεις και το 4-0 απέναντι στα «καναρίνια» ήταν ό,τι καλύτερο για το «τριφύλλι» που δείχνει πως βελτιώνεται τόσο αγωνιστικά  όσο και ψυχολογικά.

Ο Παναθηναϊκός με το χατ-τρικ του Μπεργκ, και το γκολ του Λουντ, πήρε μια νίκη η οποία τον ανεβάζει στους 35 βαθμούς και την 3η θέση του πρωταθλήματος. Προφανώς κι οι «πράσινοι» δεν είναι για να… πανηγυρίζουν, ωστόσο δείχνουν πως μπαίνουν στο σωστό δρόμο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει καταλυτική συνεισφορά στη συγκεκριμένη νίκη των «πράσινων»
. Η αλλαγή του Κλωναρίδη που σε αυτό το παιχνίδι δεν βοήθησε, με τον πολύ καλό Βλαχοδήμο έφερε «πνοή» στην επίθεση, βοήθησε στη δημιουργία και «ξεκλείδωσε» την πολυπρόσωπη άμυνα του Παναιτωλικού. Πλέον, οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους μια σειρά από δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και θα επιστρέψουν στη Λεωφόρο στις 4 Μαρτίου για το εντός έδρας ματς με τη Βέροια. Πριν από αυτό, θα πάνε στην Τρίπολη το ερχόμενο Σάββατο για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα, στη συνέχεια στην Ξάνθη για το ματς με την τοπική ομάδα και αμέσως μετά ξανά στην Τρίπολη για τον επαναληπτικό του 4-0 της Λεωφόρου κόντρα στους Αρκάδες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το βασικότερο όλων, πάντως, ήταν πως η ομάδα συνέχισε να έχει ανοδική πορεία, να δείχνει σημάδια βελτίωσης και να αφήνει υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον Πηγή: leoforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ