2017-02-15 17:33:56
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ
Την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για έξοδο από την κρίση παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον επίτροπο νομισματικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί κατά τη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του στη Βουλή. Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο αναφορικά με την αξιολόγηση «η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και για τις καθυστερήσεις. Δεν είναι ευθύνη της ΝΔ οι καθυστερήσεις, ούτε οι υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών».

Το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση διάρκειας 15 λεπτών στο γραφείο του στη Βουλή και με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Σε συνομιλία με δημοσιογράφους οι οποίοι ρώτησαν τον κ. Σαμαρά αν ανησυχεί ότι μπορεί να επαναληφθούν όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε: «Δεν μου αρέσει να τα δραματοποιώ. Το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνει ο λογαριασμός. Αυτό είναι το σημαντικό».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ