2017-02-20 21:57:18
Φωτογραφία για Δείτε ποιοι είναι οι 5 τύποι ανδρών που απατούν πιο εύκολα
Όσοι έχουν ηλικία που τελειώνει σε -9

19; 29; 39; 79; Αν το πρόσωπο του ενδιαφέροντός βρίσκεται ηλικιακά έναν χρόνο πριν την επόμενη δεκαετία της ζωής του ίσως θα 'πρεπε να 'χεις λίγο το νου σου, αφού, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Proceedings of the Natural Academy of Sciences οι άνθρωποι με το -9 είναι πιο πρόθυμοι στο να απατήσουν τον/την σύντροφό τους. Επιβεβαιώνει και η ιστοσελίδα εξωσυζυγικών σχέσεων Ashley Madison, με πάνω από 950,000 άντρες χρήστες ήταν ηλικίας 29, 39, 49 και 59.

Οι ψηλοί

Οι άντρες που δεν στερούνται πόντους από το ύψος τους έχουν μια ροπή προς την κουτσουκέλα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε για site γνωριμιών. Κρίμα το μπόι του καλέ.

Αυτοί που ακούνε ροκ μουσική

Τα ασυμβίβαστα πνεύματα που ροκάρουν εμφανίζουν 41% παραπάνω πιθανότητες να απατήσουν τη σύντροφό τους, ό,τι μουσική κι αν ακούει εκείνη. Το σεξ ανέκαθεν κούμπωνε πιο καλά στο rock n' roll.

Άντρες που εργάζονται στον τομέα του IT

Δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια έρευνα του Ashleymadison.com που ενοχοποιεί τα εννιάρια. Τα αγόρια που ξέρουν τους υπολογιστές καλύτερα είναι ύπουλα πλάσματα. Μπορεί να δείχνουν σπασικλάκια, αλλά το αίμα τους βράζει ανησυχητικά.

Οι twitterάδες

Οι χρήστες του Twitter είναι πιο επιρρεπείς στο να δημιουργούν εξωσυζυγικούς δεσμούς, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Μιζούρι. Ενώ εκείνοι του Facebook, υπόδειγμα ηθικής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ