2017-02-21 10:15:04
Φωτογραφία για Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας από την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος οικονομικός απολογισμός της Ένωσης και παρουσιάστηκε ο προϋπολογισμός για το έτος 2017. Στη συνέχεια έγινε ένας γενικότερος απολογισμός του έργου της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. και συζητήθηκαν με τους παραβρισκόμενους θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους Στρατιωτικούς.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης υπήρξε η αναγόρευση ως επίτιμων μελών της Ένωσης της πρώην Προέδρου Ευμορφύλης Ασλανίδου και του Λγου ε.ε. Κωνσταντίνου Μελετιάδη. Στη συνέχεια βραβεύτηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που προσφέρει από την αρχή της ίδρυσης της στην Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.

Η εκδήλωση έκλεισε με την Ευλογία και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης και την απονομή συμβολικού δώρου στον συνάδελφο που “έπεσε” το φλουρί της πίτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές της ΝΔ. κ. Σταύρος Καλαφάτης και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, της Ένωσης Κεντρώων κ.Ιωάννης Σαρίδης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Μενεμένης-Αμπελοκήπων, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Αρχιμαδρίτης π.Παντελεήμων, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θ. Τσαιρίδης και ο Γ.Γραμματέας της Ε.Α.Α.Α κ. Νικόλαος Μυλώσης.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ