2017-02-21 13:50:27
Φωτογραφία για Κίνδυνος τιμωρίας! Ήταν στημένο το σάντουιτς του τερματοφύλακα της Σάτον;
H εικόνα του Γουέιν Σο να τρώει σάντουιτς σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στην διάρκεια του αγώνα της Σάτον με την Αρσεναλ έχει γίνει θέμα τόσο στην Αγγλία, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που βρήκαν “πάτημα' για χαβαλέ.

Τώρα, όμως ο 45χρονος Σο, αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Σάτον, που ζυγίζει 115 κιλά , σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, κινδυνεύει να κληθεί για έρευνα από την αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ακριβώς λόγω αυτού του σάντουιτς που κατανάλωσε στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άρσεναλ.

Click4more: “Θεούλης” τερματοφύλακας! “Τσάκισε” σάντουιτς την ώρα του αγώνα [pic, vids]

Πριν από το παιχνίδι, μία στοιχηματική εταιρεία είχε δώσει προς στοιχηματισμό με 8 προς 1, ότι ο Σο θα έτρωγε ένα σάντουιτς στον πάγκο. Αυτό που φάνηκε σαν αστείο, ωστόσο, στο 82 ' του αγώνα Σάτον-Αρσεναλ έγινε πραγματικότητα, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι ήδη έχει πληρώσει σχετικά στοιχήματα.

Ο τερματοφύλακας αργότερα παραδέχτηκε ότι γνώριζε το στοίχημα: «Μου είχανε πει για το στοίχημα. Δεν είχα φάει τίποτα όλη την ημέρα. Χάναμε 2-0, είχαν γίνει όλες οι αλλαγές, και έτσι σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να φάω κάτι».

Click4more: Επική ατάκα από Σίρερ για τον τερματοφύλακα με το σάντουιτς!

Πάντως οι κανόνες της αγγλικής ομοσπονδίας απαγορεύουν σε παίκτη να παίξει όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και την συμπεριφορά κάποιους σε ένα αγώνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ