2017-02-22 21:54:13
Φωτογραφία για Ο Βίτσας στο δελτίο του ΑΝΤ1 για τις τουρκικές προκλήσεις: Είμαστε έτοιμοι για όλα - ΒΙΝΤΕΟ
«Εμείς λειτουργούμε με βάση τρεις λέξεις: νηφαλιότητα ψυχραιμία, αποφασιστικότητα» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μιλώντας για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο.

«Εμείς δεν έχουμε λόγο να μπούμε σε σκηνικό τεχνητής έντασης, αλλά ούτε μπορούμε να αδιαφορούμε, είμαστε έτοιμοι και έχουμε σενάρια για τα πάντα», τόνισε ο Δημήτρης Βίτσας στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα.

Σε ό,τι αφορά την πιθανότητα για ένα θερμό επεισόδιο ακόμη και μέσω ενός «ατυχήματος», ο κ. Βίτσας απάντησε «δεν ανησυχούμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και προετοιμασμένοι».

Όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, «για εμάς κόκκινη γραμμή είναι η εθνική μας ανεξαρτησία και η εδαφική μας κυριαρχία και στο πλαίσιο αυτό δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες», συμπληρώνοντας ότι «οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, μέσα σε αυτή τη διαδικασία, είναι σε μια από τις καλύτερες περιόδους της».

Εξάλλου, ο κ. Βίτσας συνέδεσε την έξαρση τουρκικής προκλητικότητας αυτήν την περίοδο «με όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της Τουρκίας, αλλά και όσα γίνονται στα ανατολικά της σύνορα».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1: 

Ο Δημήτρης Βίτσας στο δελτίο του ΑΝΤ1 από Enikos_gr

ΠΗΓΗ: http://www.enikos.gr/politics/501206/o-vitsas-sto-deltio-tou-ant1-gia-tis-tourkikes-prokliseis-eimaste
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ