2017-02-23 05:35:20
Φωτογραφία για Συνάντηση ε.ε και ε.α στελεχών του ΣΕΜ στη Θεσσαλονίκη
Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για τα ε.ε και ε.α στελέχη του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών (ΣΕΜ) της περιοχής Θεσσαλονίκης αυτή της 20ης Φεβ 2017, που διοργανώθηκε σε γνωστό εστιατόριο – ταβέρνα της περιοχής της Πυλαίας.

Μετά από πολλά χρόνια, συναντήθηκε το παλιό με το νέο, η πείρα με την νεανικότητα, η αποφασιστικότητα με την τολμηρότητα. Η συγκίνηση, η θύμηση και η αναπόληση παλαιών καταστάσεων και στιγμών σε μονάδες του Σώματος και πολλά άλλα γεγονότα, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς για όλους μας.

Το δέσιμο των στελεχών του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών, φαίνεται στα μάτια τους στις φωτογραφίες και θα υπάρχει πάντα, διότι από το έργο του προκύπτουν εμπειρίες μέσα από τις δυσκολίες και πάντα αδελφικές και ανθρώπινες σχέσεις.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται το πνεύμα της βραδιάς, μα το κυριότερο, στα πρόσωπα όλων μας η αγάπη, η χαρά, η συναδελφικότητα για τον παλαιό και νέο συνάδελφο.


Ας φροντίσουμε να κρατήσουμε το Σώμα ψηλά και να επαναλάβουμε την παρούσα βραδιά πολλές ακόμη φορές, ήταν το συμπέρασμα που προέκυψε και μάλιστα με την συμμετοχή και άλλων στελεχών ακόμα.

Όλοι μαζί ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης ως σημείο συνάντησης την επόμενη φορά, όπου υπηρετεί και ο μεγαλύτερος όγκος των στελεχών του Σώματος.

Εν κατακλείδι, το Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών, ουδέποτε ήταν και ουδέποτε θα είναι σε κρίση!

Με εκτίμηση,

Βούγιας Κων/νος

Υπτγος (ΕΜ) ε.α
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ