2017-03-01 18:47:12
Φωτογραφία για 16χρονος πατέρας άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε
Έναν 16χρονο πατέρα αναζητούσαν από χθες οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, έπειτα από καταγγελία της μητέρα ότι άρπαξε το μωρό τους και εξαφανίστηκε Όλα ξεκίνησαν όταν στις αστυνομικές αρχές απευθύνθηκε η 18χρονη μητέρα του καταγγέλλοντας ότι το μωρό το άρπαξε ο πατέρας του μαζί με τον παππού και την γιαγιά και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του 4 μηνών κοριτσιού, ο 16χρονος πατέρας του παιδιού άρπαξε το παιδί και έφυγε.  Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού 16χρονος άρπαξε το παιδί και εξαφανίστηκε.

Μετά από ώρες αγωνίας και ερευνών, το μωρό τελικά βρέθηκε ασφαλές τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Συγκεκριμένα από ομάδα του ΤΑΕ εντοπίστηκε το κοριτσάκι μέσα σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ. Μαζί με το μωρό ήταν ο 16χρονος πατέρας του, ο παπούς και η γιαγιά του.

Το μωρό ήταν καλά στην υγεία του και παραδόθηκε στη μητέρα του ενώ ο 16χρονος πατέρας του καθώς και οι γονείς του οδηγήθηκαν αυτόφωρο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες τόσο οι γονείς του μωρού όσο και ο 38χρονος παππούς και η 36χρονη γιαγιά του μωρού διαβιούσαν το τελευταίο χρονικό μέσα σε αυτοκίνητα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ