2024-04-15 21:23:36
Φωτογραφία για Πατέρας των κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη: Δεν έγινε κανένα μπάζωμα, για να τους μπερδέψουμε το είπαμε
Ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών, με αναρτήσεις του τις τελευταίες ημέρες, απαντά στα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του και αποκαλύπτει πως πράγματι στα Τέμπη «δεν υπήρχε κανένα μπάζωμα μιας και δεν κουβαλήσανε εκεί χώματα ή αλλα υλικά, αυτή είναι η λέξη μπάζωμα».

fimotro.gr

Μάλιστα παραδέχεται ότι όχι μόνο δεν υπήρξε κάποιο μπάζωμα, αλλά χρησιμοποίησαν τη λέξη επίτηδες, ώστε να ερευνήσουν άλλα στοιχεία χωρίς τρικλοποδιές, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Τη λέξη μπάζωμα τη χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να κάνουμε την έρευνα χωρίς να τους έχουμε στα πόδια μας για τυχόν τρικλοποδιές. Αυτοί νόμιζαν με τη λέξη μπάζωμα ότι εννοούσαμε την πίσσα που ρίξανε εκεί και τη διαμόρφωση του χώρου με το εκκλησάκι και ότι από κάτω υπήρχαν στοιχεία που μας απέκρυβαν».


Άλλωστε η κυβέρνηση έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τις θεωρίες συνωμοσίας για το μπάζωμα και έχει εξηγήσει επαρκώς τι πραγματικά συνέβη, παρά το όργιο παραπληροφόρησης που υφίσταται για το τραγικό δυστύχημα. Όπως βέβαια εξήγησαν και οι αρμόδιες αρχές που συμμετείχαν στο συμβάν εκείνες τις τραγικές ώρες, λόγω της αστάθειας του εδάφους έπρεπε να ριχτεί χώμα και μάλιστα μόνο από τη μία μεριά των γραμμών, ώστε να μπορέσουν να επιχειρήσουν βαριά οχήματα όπως γερανοί αλλά και να προσεγγίσουν πλήθος οχημάτων έκτακτης ανάγκης όπως ασθενοφόρα. Φυσικά η παραδοχή από έναν συγγενή θυμάτων ότι το μπάζωμα αποτελεί θεωρία συνωμοσίας έχει πρόσθετη αξία και αποδεικνύει ουσιαστικά ότι σκόπιμα διακινούνται fake news για το δυστύχημα με σκοπό να διεγείρουν το αίσθημα της κοινής γνώμης και να παρεμποδίσουν το έργο της Δικαιοσύνης.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:



sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χρόνια πολλά  Leonardo da Vinci!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χρόνια πολλά Leonardo da Vinci!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ