2017-03-07 18:58:44
Φωτογραφία για Δραματική προσπάθεια για συμφωνία -Σε εξέλιξη η συνάντηση με δανειστές
Δραματική προσπάθεια να επέλθει συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών Από τις 5 βρίσκεται σε εξέλιξη στο ξενοδοχείο Χίλτον η συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και της Εφης Αχτσιόγλου με του επικεφαλής των θεσμών με αντικείμενο τα δημοσιονομικά μεγέθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των θεσμών για το εάν υπάρχει λόγο να παραμείνουν στην Αθήνα. Ειδικότερα το ΔΝΤ φέρεται να επιμένει να επιστρέψουν όταν υπάρξει πραγματική πρόοδος.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος της Κομισιόν Ανίκα Μπράιντχαρτ είχε δηλώσει ότι η αποστολή των θεσμών παραμένει στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχιστεί η πρόοδος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Η ελληνική πλευρά έχει μπει στον πυρήνα των μέτρων, βάζοντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το από πού και πόσο θα κοπούν αφορολόγητο και συντάξεις.

Ενα από τα αγκάθια της διαπραγμάτευσης είναι αφενός η συνταγή των «αντίμετρων» καθώς ειδικά το Ταμείο πιέζει για αναπτυξιακού χαρακτήρα παρεμβάσεις, όπως η μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, αφετέρου ο μηχανισμός ενεργοποίησης των αντίμετρων. Και τούτο, με δεδομένο ότι η ελληνική πλευρά πιέζει ώστε να ενεργοποιείται βάση προβλέψεων και όχι κατόπιν επικύρωσης των δημοσιονομικών στοιχείων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
WiFi - The Strongest Link: Cydia tweak upadate v 1.1.1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
WiFi - The Strongest Link: Cydia tweak upadate v 1.1.1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ