2017-03-09 23:10:10
Φωτογραφία για Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό
Εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, ήρθε και το αποψινό να μας… αποτελειώσει. Όλο το προηγούμενο διάστημα λέγαμε για τα άσχημα ξεκινήματα του Παναθηναϊκού που τον εμπόδιζαν να πάει το παιχνίδι εκεί που θέλει. Και απόψε θέλησε να μας… εκπλήξει. Ξεκίνησε το ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις εξαιρετικά και το ολοκλήρωσε… άθλια. Δεν έχει εξήγηση η νέα… αυτοκτονία των «πράσινων». Σαν να μην έμαθαν το μάθημά τους στην Τουρκία, στο παιχνίδι κόντρα στην Νταρουσάφακα και στη Λιθουανία έπαθαν σχεδόν τα ίδια.

Τι κι αν το παιχνίδι στο ημίχρονο ήταν 19-31; Τι κι αν ο Παναθηναϊκός είχε επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του και έδειχνε ότι είναι το απόλυτο αφεντικό. Ήταν (και είναι) καλύτερη ομάδα από τη Ζαλγκίρις. Όμως για μία ακόμα φορά όλοι μας ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές. Για μία ακόμα φορά οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν πως δεν ήθελαν το … διπλό. Και τώρα μετά την «αυτοκτονία» έκαναν… άνω κάτω την κατάταξη στη Euroleague βάζοντας τους ίδιους τους τους εαυτούς στην πιο δύσκολη θέση
. Δεν γίνεται να εξηγηθεί. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 19-31 και το δεύτερο 45-27. Αδιανόητο. Η ομάδα του Παναθηναϊκού δέχθηκε 45 πόντους και πέτυχε μόλις 27. Από την αρχή του αγώνα (από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά) ήταν φανερό ότι στην επίθεση υπήρχε… θέμα. Όμως όχι μέχρις αυτού του σημείου. Χρόνος πλέον δεν υπάρχει. Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους 5 ματς για να ολοκληρωθεί η κανονικής περίοδος της Euroleague και είναι όλα…. Φωτιά. Ρεάλ, Αρμάνι, Μπασκόνια, ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι… Το ιδανικό σενάριο θα είναι να τα κερδίσει όλα. Αλλά ας μην προτρέχουμε. Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του να κάτσουν και να βρουν τι… φταίει και χάνουν τα ματς μέσα από τα χέρια τους. Και αν καταφέρουν να το βρουν αυτό, τότε θα καταφέρουν να κάνουν και τα υπόλοιπα.

Πηγή: leoforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ