2017-03-11 00:51:22
Φωτογραφία για Βαρβιτσιώτης: Ο Μουζάλας βλάπτει σοβαρά την εικόνα της χώρας
«Τα μέχρι τώρα "έργα και ημέρες" του κ. Μουζάλα συνεχίζουν να προσβάλλουν και να εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφερόμενος σε δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian», το οποίο, όπως σημείωσε, αφήνει σαφείς αιχμές για αδιαφάνεια στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η κυβέρνηση τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έλαβε για το μεταναστευτικό.

«Αποτυπώνει με στοιχεία τη θλιβερή πραγματικότητα και αναδεικνύει με αριθμούς το εύρος της κακοδιαχείρισης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής. Καταγγέλλει ότι "για κάθε 100 δολάρια που ξοδεύονται για την Ελλάδα, τα 70 χάνονται". Και περιγράφει, με σκληρά λόγια, την εικόνα μίας Ελλάδας που δεν μας αξίζει», τόνισε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ.

«Για μία ακόμα φορά, επιβεβαιώνονται αυτά που επισημαίνουμε εδώ και καιρό: Ότι διαχειρίστηκαν ως λάφυρο τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η ανίκανη κυβέρνησή του, συνεχίζουν να βλάπτουν σοβαρά την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό», πρόσθεσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ