2017-03-18 23:07:11
Φωτογραφία για Αυγενάκης: Θα αποτύχει όποιος προσπαθεί να στοχοποιήσει τη ΝΔ
«Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε σκέψη για αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον σ' αυτούς που χρησιμοποίησαν τα ονόματα των στελεχών της παράταξής μας Και σας διαβεβαιώ πως η επιχείρηση στοχοποίησης της ΝΔ και των στελεχών της θα αποτύχει παταγωδώς» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Ράδιο Κρήτη» ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με τις αποστολές εκρηκτικών μηχανισμών στα ονόματα του Άδωνι Γεωργιάδη και του Βασίλη Κικίλια.

Ακόμη, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ανέφερε πως «πρέπει να υπάρξει επισταμένη έρευνα σε όλα τα επίπεδα και να εντοπιστούν άμεσα οι υπεύθυνοι».

«Το υπουργείο Εσωτερικών και ο κ. Τόσκας προσωπικά, πρέπει να ενεργοποιηθεί και να στείλει σαφή μηνύματα πως κανένας δε μπορεί να περιορίσει την ελευθερία του άλλου με τέτοιες κινήσεις […] Εμείς στη ΝΔ μαχόμαστε με κάθε τρόπο για τη διασφάλιση της ελευθερίας των πολιτών με κάθε δυνατό τρόπο» είπε ο κ. Αυγενάκης.


Τέλος, μιλώντας για την πορεία της αξιολόγησης, ο γραμματέας της ΝΔ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Ξυδάκης, έχουν παραδεχθεί πως το βάρος των νέων επώδυνων μέτρων θα πέσει στις πλάτες της επομένης κυβέρνησης. Όλοι όσοι λοιπόν, προσπαθούν να μεταφέρουν τέτοιες ευθύνες στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, θα πρέπει να γνωρίζουν πως στη ΝΔ δεν πρόκειται να δώσουμε συγχωροχάρτια σε αυτούς που παίζουν με το μέλλον των Ελλήνων. Το βάρος των μέτρων βαραίνει εξ ολοκλήρου την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ