2012-05-21 13:57:07
Φωτογραφία για Μας χρωστάνε - δεν τους χρωστάμε, υποστηρίζει με σθένος αναγνώστης
Οι κεντροευρωπαίοι που μας δείχνουν με το δάχτυλο είναι ανιστόρητοι. Λησμονούν ότι η Ελλάδα ήταν που έδωσε θάρρος στην ανθρωπότητα με την μάχη της Κρήτης, και την αντίσταση στα οχυρά του Ρούπελ, όταν αυτοί έντρομοι και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση πατραδίνονταν αμαχητί στους ναζί του τότε. Ξεχνούν και κάτι άλλο. Οι Έλληνες ξέρουν να πολεμούν, να αντιστέκονται και να νικούν. Και μόνο λόγω του γεγονότος ότι αυτοκτόνησαν χιλιάδες οικογενειάρχες και ο χοντρο Φραντς κάπνιζε ευχαριστημένος το πούρο του γελώντας, και φυσικά όχι μόνο δεν βοήθησε, αλλά βάφτισε τα τοκογλυφικά δάνεια βοήθεια, και προπαγάνδισε σε όλο τον κόσμο ότι μας βοηθάει συκοφαντώντας την Ελλάδα, μια Ελλάδα που κατακρεούργησε και καταλήστεψε στον Β΄.Π.Π.και μετά κλαιγόταν να τους χαριστούν το χρέος και δεν ανέλαβε ποτέ να εξοφλήσει αναγκαστικά δάνεια κλπ.

Προσωπικά προτιμώ να πτωχεύσω αλλά αυτό το γελοίο οικοδόμημα, αυτή η γερμανοσυμμορία που λέγεται Ε.Ε θέλω να την δω συντρίμμια
. Δεν τρέχω ούτε να μου χαριστεί το χρέος. Απαιτώ να λάμψει η αλήθεια, να χυθεί άπλετο φως σε λεηλασίες, εγκλήματα πολέμου και προδοσίες 70 ετών, να παραδοθούν οι λίστες του Χριστοφοράκου και οι υπαίτιοι προδότες δοσίλογοι πολιτικοί να φυλακιστούν, να προσδιοριστεί το πραγματικό χρέος από ανεξάρτητη έγκυρη αρχή, να μας αποδοθούν τα οφειλόμενα, και να ζητηθεί συγγνώμη επίσημα από τις ανώτατες αρχές τους, παρευρισκόμενοι οι ίδιοι σε κάθε μνημείο από τα 1000-1500 που θα ανεγερθούν για κάθε χωριό που έκαψαν οι Γερμανοί. Μεγαλώνει μια γενιά νεαρών Ελλήνων που βλέπει τους γονείς του άνεργους και απεγνωσμένους και γι αυτό πρέπει να πληρώσει η πατρίδα της κόρης του πάστορα που βγαίνει και λέει ότι η Ελλάδα πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά. Έτσι το βλέπω εγώ..

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ