2017-04-06 15:53:28
Φωτογραφία για Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή στον πρώην δήμαρχο - Βαριές εκφράσεις στο δικαστήριο!
Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν Κουράκης και Βατσινάς: "Ακόμα θυμάμαι το πούρο με τη Λαμποργκίνι! - Εγώ τα έκανα με τα λεφτά μου κι όχι με κλεψιές όπως εσύ! Όπως φάνηκε ... κρατάει χρονιά αυτή η κολόνια μεταξύ του παλιού προέδρου του ΟΦΗ Φανούρη Βατσινά και του πρώην δημάρχου και πρώην προέδρου της ομάδας Γιάννη Κουράκη που διασταυρώθηκαν ξανά στην αίθουσα του δικαστηρίου με αφορμή μια παλιά υπόθεση από την εποχή της μεταβίβασης του πακέτου μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ στην ομάδα των τοπικών παραγόντων με επικεφαλής τον τότε δήμαρχο !

Έτσι η δίκη σήμερα στα δικαστήρια του Ηρακλείου από νωρίς μύριζε μπαρούτι καθώς δεν έλειψαν οι εντάσεις, τα καρφιά και οι απειλές για ... αλληλομηνύσεις!

Στο εδώλιο ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Κουράκης που κατηγορείται ότι ως πρόεδρος τότε της ΠΑΕ είχε υπογράψει ακάλυπτες επιταγές. Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να κριθεί ένοχος με ελαφρυντικό ο πρώην δήμαρχος. Π Γ. Κουράκης κρίθηκε ένοχος  και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή. Του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτιών.


Όταν ο ίδιος πήρε το λόγο, ειρωνεύτηκε τον Φανούρη Βατσινά, λέγοντας του:

"Ακόμα θυμάμαι το πούρο με τη Λαμποργκίνι!" για να πάρει την απάντηση από το Φανούρη Βατσινά  "Ακόμα την κυκλοφορώ γιατί εγώ τα έκανα με τα λεφτά μου κι όχι με κλεψιές όπως εσύ που λέει όλο το Ηράκλειο ! ".

Στην απολογία του - που πραγματοποιήθηκε σε φορτισμένο κλίμα - ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, μεταξύ άλλων, ανέφερε "Είμαι αθώος το ξέρουν όλοι" Ο ίδιος έκανε έναν απολογισμό του χρονικού και της κατάστασης εξηγώντας γιατί αναγκάστηκε να μπει σε αυτήν την διαδικασία καθώς η πόλη καιγόταν με τον υποβιβασμό της ομάδας.

"Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ ακόμα και για έναν καφέ. Αυτός πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα" σημείωσε ο ίδιος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ