2024-03-14 11:58:35
Φωτογραφία για Οι εργαζόμενοι Τραμ απαντούν στον Δήμαρχο Γλυφάδας
Θυμηδία και αγανάκτηση μας προκαλούν τις τελευταίες ημέρες οι ακραίες και απαράδεκτες δηλώσεις του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου  για "ξήλωμα" του ΤΡΑΜ ενός δημόσιου μέσου μαζικής μεταφοράς με κοινωνικό ρόλο και χαρακτήρα από την περιοχή της Γλυφάδας και του παραλιακού μετώπου! Στοχοποιώντας τον συγκοινωνιακό φορέα Τραμ και συνολικά την ΣΤΑ.ΣΥ (Μετρό-Ησάπ-Τραμ). Θέλουμε να θυμίσουμε στον κο Δήμαρχο ότι οι περισσότερες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και του πλανήτη συνολικά έχουν ανεπτυγμένο δίκτυο γραμμών Τραμ!

Ως ένα μέσο οικολογικό,φιλικό στο περιβάλλον,ασφαλές,αξιόπιστο και ποιοτικό! Όπου δίνει δύναμη και πνοή στην κοινωνία! Όπως επίσης να θυμίσουμε στον κο Δήμαρχο ότι όλη η ανάπλαση του δήμου με πεζοδρομήσεις,κιβολοστρώσεις, και αντιπλημμυρικά έργα, στην Αγγέλου Μεταξά από την Πλατεία Κατράκη έως την Πλατεία Κρήτης έγιναν από την ΤΡΑΜ ΑΕ την διετία 2007-2008 όταν ο δήμος Γλυφάδας ήταν στα τάρταρα Έργα συγχρηματοδοτούμενα με κοινωνικό χαρακτήρα για όλους τους έλληνες πολίτες από την Ευρωπαική Ένωση! Τα Δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι όλων των ελλήνων πολιτών και όχι των Δημάρχων
. Ειδικά για την πατρίδα μας όπου είναι μια τουριστική χώρα και το Τραμ είναι το δημόσιο μέσο μαζικής μεταφοράς που πλήθος τουριστών το χρησιμοποιούν για να κινηθούν προς το παραλιακό μέτωπο!

Περιμένουμε άμεσα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών&Μεταφορών όπως και των διοικήσεων της ΣΤΑ.ΣΥ,ΟΑΣΑ,ΕΕΣΥΠ, να πάρουν θέση και να απαντήσουν σε αυτές τις ακραίες θέσεις του Δημάρχου Γλυφάδας! Όπως να δώσουν άμεσες λύσεις στα προβλήματα τα οποία διαχρονικά αγκυλώνουν το κοινωνικό μας έργο και ταλαιπωρούν τους εργαζόμενους στο Τραμ και συνολικά στην ΣΤΑ.ΣΥ!

Καταγγέλουμε ακόμα και υποψία συρρίκνωσης του κοινωνικού μας έργου στις γραμμές Τραμ και συνολικά στην ΣΤΑ.ΣΥ(Μετρό-Ησάπ-Τραμ).

Υστερόγραφο* Παντός νομίμου δικαιωματός μας για την διαφύλαξη του δημόσιου κοινωνικού μας έργου προς συμφέρον των ελλήνων πολιτών, και υπεράσπισης των συνθηκών εργασίας μας για τους εργαζόμενους στο Τραμ και συνολικά στην ΣΤΑ.ΣΥ

ΓΙΑ ΤΟ Σ.Ε.Τ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ   ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ