2017-04-06 19:52:28
Φωτογραφία για Λύτρωση από τα έντεκα βήματα για τον Παναθηναϊκό
Ο Πανιώνιος «στήθηκε» άριστα στη Λεωφόρο, με σκοπό να φύγει με την ισοπαλία και βραχυκύκλωσε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χάρις στον τσαμπουκά του Λέτο, πήρε το «τρίποντο», με γκολ-πέναλτι του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έφτασε τα 21 στη φετινή χρονιά. Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς δυνατά, όπως συνηθίζει, πιέζοντας ψηλά, κλέβοντας μπάλες, με τον Πανιώνιο σε παθητικό ρόλο, εντούτοις στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη στιγμή στα καρέ του Γιαννιώτη.

Ο Βιγιαφάνιες είχε πολλά κέφια, όλες οι μπάλες περνούσαν από τα πόδια του, ο Παναθηναϊκός είχε καλή ανάπτυξη, αλλά ο Πανιώνιος αμυνόταν σωστά και έκλεινε τους χώρους καλά. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες βγήκε απέναντι από τον Γιαννιώτη στο 17’, πλάσαρε, η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι του κίπερ των φιλοξενούμενων, ο Αργεντινός ξαναπήρε την κατοχή της μπάλας, έβγαλε σέντρα, ο Μπεργκ έπιασε την κεφαλιά, με τον Ρισβάνη να διώχνει δύσκολα, σε κόρνερ
. Στο 19΄ο Οικονόμου ανέτρεψε καθαρά τον Μπεργκ (τον τράβηξε καθαρά δύο φορές, ρίχνοντας τον κάτω), μέσα στην περιοχή, ο Γκράνας δεν σφύριξε την παράβαση (πεντακάθαρη), με τον Σουηδό να «τρελαίνεται» και να διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή. Ο Πανιώνιος «στεκόταν» εξαιρετικά στο γήπεδο, δεν άφηνε χώρους, έπαιζε με δύναμη με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε βραχυκλωμένος, ο Πανιώνιος εύκολα τον κρατούσε μακριά από την περιοχή του, με το «τριφύλλι» να μην παίρνει βοήθειες από τα άκρα, αφού οι φιλοξενούμενοι έκλειναν καλά τους χώρους. Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, κάτι που ευνοούσε την ομάδα του Μιλόγεβιτς, ο ρυθμός ήταν κάκιστος με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να δυσκολεύεται να κυκλοφορήσει την μπάλα. Ο Σεμπάστιαν Λέτο, κυνήγησε μια χαμένη φάση στο 73΄, πάλεψε σαν θηρίο, κέρδισε την μπάλα, ανάγκασε τον Μασούρα να τον ανατρέπει και τον Γκράνα, να υποδεικνύει την παράβαση, με τον Μάρκους Μπεργκ να εκτελεί τον Γιαννιώτη για το 1-0! Ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο χρειάστηκε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από τον Πανιώνιο και κράτησε το σκορ μέχρι το σφύριγμα της λήξης, σε ένα κακό ματς, στο οποίο το «τριφύλλι» κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη και να «κλειδώσει» την παρουσία του στα πλέι οφ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ