2017-04-06 21:48:27
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της και μπήκε στα πλέι οφ
Η ΑΕΚ έπαιξε τόσο όσο έπρεπε για να πάρει τη νίκη κόντρα στον μαχητικό Πλατανιά και τα κατάφερε, σκοράροντας δύο φορές, μπαίνοντας ξανά στην τετράδα των πλέι οφ. Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει πρόβλημα στον χιαστό. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Πλατανιά, θέλοντας να είναι αυτή η ομάδα που θα είχε τον έλεγχο του αγώνα. Στο 18ο λεπτό η Ένωση κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Αραούχο βρήκε ωραία τον Βινίσιους, που με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-0. Η απάντηση ήταν άμεση για τον Πλατανιά, που στο 20ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντεβέσα έφτασε κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του Μπανανά να περνάει τελικά κόρνερ. Στο 31ο λεπτό ο Στάθης έκανε τη σέντρα, αλλά ο Βράνιες πρόλαβε τον Μανούσο με έξυπνη προβολή πριν αυτός πιάσει το σουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μουνάφο προσπάθησε να απειλήσει με σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ
. Στο 39ο λεπτό η ΑΕΚ επέστρεψε, με τον Αραούχο να πασάρει στον Μάνταλο και τον Καρυπίδη να προλαβαίνει την μπάλα μπροστά στα πόδια του αρχηγού της Ένωσης που βρισκόταν μπροστά στην εστία του Πλατανιά. Στο 41ο λεπτό ο Μενδρινός έκανε τη σέντρα, με τον Μπάρκα να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπανανά, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σωτηρίου μπλόκαρε εύκολα ένα σουτ του Αϊντάρεβιτς. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πλατανιά να πιέζει και να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά την ΑΕΚ να σκοράρει τελικά. Όσο ο Πλατανιάς προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις, η Ένωση σκόραρε σε αντεπίθεση. Συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό ο Αραούχο βρήκε με εξαιρετική πάσα στον Αραβίδη που με τρομερό σουτ έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ. Μετά το 2-0 της Ένωσης, ο Πλατανιάς συνέχισε να πιέζει, με τον Δικέφαλο όμως να παίρνει τελικά τη νίκη με 2-0, παρά την μαχητικότητα των παικτών του Πλατανιά.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ