2023-12-07 15:00:03
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός τρέχει να κάνει ό,τι δεν έκανε το καλοκαίρι



Ο Αντόνιο Κορδόν ήρθε με βαρύ βιογραφικό στον Πειραιά για να αναμορφώσει τον Ολυμπιακό που παρέπαιε αλλά αντί να δούμε το ορθολογικό "χτίσιμο" μιας ομάδας από τα θεμέλια, είδαμε ίσως την πιο ακαταλαβίστικη διαμόρφωση ρόστερ εδώ και δεκαετίες. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δεν κατάφερε να φέρει καμία από τις πρώτες επιλογές του

στον πάγκο του Ολυμπιακού, κατέληξε άρον άρον στον άνεργο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον οποίο ήξερε από παλαιότερη συνεργασία τους και αντί να φέρει παίκτες ποιότητας και κλάσης, κουβάλησε... παλαίμαχους από την πατρίδα του ως πρώτες κινήσεις. Ακολούθησαν ποδοσφαιριστές που ήθελε να ξεφορτωθεί η Νότιγχαμ, δυο στόπερ που επίτηδες να το έκανε τόσο "λίγους" δεν θα μπορούσε να πετύχει απ' όλο τον πλανήτη και δυο επιλογές από την Αργεντινή που κόστισαν αλλά χωρίς να έχουν βγάλει..
. μάτια, δείχνουν πως έχουν προοπτική. Στην επίθεση ήρθε ο αξιόλογος αλλά και αυτός με τα "φεγγάρια" του Ελ Καμπί, ο ευπαθής Γιόβετιτς και στα εξτρέμ παίκτες όπως οι Ποντένσε, Μπρίνιτς και Σολμπάκεν αλλά τελικά στα άκρα έπαιζε με εξαίρεση τον Πορτογάλο, ο Φορτούνης, ο Μασούρας και ο... Μπιέλ. Γενικώς, ένα στήσιμο ρόστερ που πραγματικά είναι να απορεί κανείς πώς έγινε τόσο λάθος από έναν έμπειρο και με πολλά χιλιόμετρα τεχνικό διευθυντή όπως ο Αντόνιο Κορδόν και τώρα η ομάδα "τρέχει" για να κάνει ό,τι δεν έκανε το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμα και πέντε ποδοσφαιριστές εντεκαδάτους για τον Γενάρη, πράγματα που μοιάζουν... κυνήγι για 5+1 στο τζόκερ, καθώς τη χειμερινή περίοδο κάνεις απλά μπαλώματα σε "τρύπες" και δεν προσθέτεις παίκτες-κορμού, εντεκαδάτους που λέμε. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τί θα φέρει ο Πέδρο Άλβες μέσα στο καταχείμωνο και φυσικά αν θα είναι όλοι οι νεόφερτοι από τον Ζόρζε Μέντες με τον οποίο συνεργάζεται ή αν θα έχουμε αφίξεις και από άλλες "πηγές" άντλησης. Πάνω απ' όλα να δούμε αν θα είναι όντως παιχταράδες που θα κάνουν τη διαφορά και θα ξαναφέρουν τον Ολυμπιακό στη φυσική του θέση ή αν θα έχουμε μια ακόμα φουρνιά... "πανερίσιων" που θα έρθουν μέχρι να φύγουν. 

Πηγή: redgoal.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ