2017-04-08 14:00:22
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ επενδύει στους Έλληνες πιτσιρικάδες
ΠΑΟΚ και Ατρόμητος ήρθαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του 19χρονου εξτρέμ Δημήτρη Λημνιού στον Δικέφαλο, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό από το καλοκαίρι να προστίθεται στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων». Ο ΠΑΟΚ με αυτή την κίνηση έδειξε για ακόμα μια φορά τις διαθέσεις του, όσον αφορά την απόκτηση νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, πραγματοποιώντας το τελευταίο διάστημα ένα μικρό… παιδομάζωμα.

Εκτός από τον Λημνιό ο Δικέφαλος έχει εντάξει ήδη στο δυναμικό του ακόμα έξι ποδοσφαιριστές με προοπτική να φορέσουν την φανέλα της πρώτης ομάδας στο μέλλον, μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται χρόνια στα τμήματα υποδομής των «ασπρόμαυρων». Η αρχή έγινε με τον Αντώνη Σταθόπουλο, που ήρθε από τις ακαδημίες της ολλανδικής Τβέντε και θεωρείται ως το… next big thing της Ελλάδας στην θέση του επιθετικού, αλλά και του 18χρονου Ουκρανού Αρτέμ Κόζακ από τις ακαδημίες της Ντιναμό Κιέβου
. Οι δύο ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν αρχικά στην Κ20 του ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι τώρα στη σεζόν, δικαιώνοντας τους ανθρώπους του Δικεφάλου για την επιλογή τους. Στην… δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων» εντάχθηκαν και οι προερχόμενοι από τον Πανθρακικό με συμμετοχές στην Football League, Κωνσταντίνος Γκιντίδης και Θανάσης Κυριαλάνης. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς κινήθηκε αστραπιαία και για την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου από τον Ηρακλή, που δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο για να έχει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και του Γιάννη Τσίγγου με θητεία στις ακαδημίες της Σάλκε. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου με μεθοδευμένες και προσεκτικές κινήσεις, κατάφεραν να κερδίσουν την… μάχη από τους άλλους… μνηστήρες των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, δείχνοντας την πρόθεση τους να μαζέψουν ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις ηλικίες κάτω των 20 ετών. Τουτέστιν ότι και σε συνδυασμό με την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, που θεωρούνται αυτή τη στιγμή από τα καλύτερα των Βαλκανίων, στόχος των «ασπρόμαυρων», είναι στο μέλλον να προωθούνται στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, Έλληνες ποδοσφαιριστές που θα ξεπηδούν είτε από τις ακαδημίες, είτε θα θεωρούνται το…  next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: inpaok.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ