2012-05-21 17:00:43
Φωτογραφία για Αποσύρθηκε ο Σισκάουσκας!
Ο Ραμούνας Σισκάουσκας ολοκλήρωσε τη χρονιά με την κατάκτηση της PBL κι η αναμέτρηση απέναντι στην Κίμκι έμελλε να είναι η τελευταία της καριέρας του, αφού αποσύρθηκε σε ηλικία 34 ετών.

«Είναι η τελική απόφασή μου; Πιθανότατα, ναι» είπε στη λιθουανική ιστοσελίδα lrytas.lt o «Σίσκα», που θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου (22/5) και θα μιλήσει για όλα όσα σημάδεψαν την πολύχρονη καριέρα του με τις φανέλες των Σακαλάϊ, Λιέτουβος Ρίτας, Μπένετον Τρεβίζο, Παναθηναϊκού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φυσικά της Λιθουανίας.

Ο 34χρονος αφήνει τα παρκέ, έχοντας κερδίσει αμέτρητες διακρίσεις σε ατομικό κι ομαδικό επίπεδο, απ' όπου ξεχωρίζουν οι κατακτήσεις της Ευρωλίγκας του 2007 (Παναθηναϊκός) και του 2008 (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), του χρυσού μεταλλίου στο Εurobasket 2012 και των χάλκινων μεταλλίων στο Eurobasket 2007 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000.

«Σ' ευχαριστούμε, Ραμούνας!»

Με ανακοίνωσή της, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της ομάδος, Αντρέι Βατούτιν, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον ευχαρίστησε για την 5ετή συνεργασία τους:


«Ο Ραμούνας είναι ένα πρόσωπο που πάντα μπορώ να βασιστώ πάνω του, εντός κι εκτός παρκέ. Η εμπειρία του, η απίστευτες ικανότητές του, η σοφία του αποτελούν σημαντικό κομμάτι στην επιτυχία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ραμούνας απέδειξε πως μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ, είναι ικανός να φέρει σε πέρας κάθε αποστολή του προπονητή. Ο Σισκάουσκας είναι ένας τίμιος, ιδιοφυής άνθρωπος, ένας σπουδαίος οικογενειάρχης. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να συνομιλώ μαζί του, με τη γυναίκα του, Εντίτα, με τα παιδιά του. Η αμετάβλητη ηρεμία του κι η τεράστια φιλικότητά του βοήθησαν στη διατήρηση ενός ζεστού κλίματος μέσα στην ομάδα. Εύχομαι ειλικρινά ο Ραμούνας κι η οικογένειά του να απολαύσουν στο έπακρο τη ζωή έπειτα τον αθλητισμό. Είναι χαρά μας να τους βλέπουμε στη Μόσχα».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ