2012-05-21 17:08:13
Φωτογραφία για «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...
Η ΑΕΚ παρουσίασε τον φάκελο για την αδειοδότηση της, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", η εισήγηση της ΕΠΟ είναι αρνητική και πλέον υπάρχει ο κίνδυνος να μην πάρει άδεια!

Η διαδικασία κράτησε μία ώρα και τελικά, η ΑΕΚ πήρε αρνητική εισήγηση από την τριμελή επιτροπή της ΕΠΟ, επειδή, όπως αναφέρει το δημοίευμα, δεν έχει φορολογική ενημερότητα, η οποία δεν έχει βγει αφού η «Ενωση» χρωστάει ένα μεγάλο ποσό στην Πολιτεία. H αρνητική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί ως αύριο!

Αναλυτικά η ΑΕΚ δεν έχει πληρώσει για το 2011 το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ που είναι η δόση για την υπαγωγή στο άρθρο 44, αλλά ούτε και τα 600.000 ευρώ που είναι μέχρι τώρα η δόση για το άρθρο 44. Επίσης υπάρχει κι ένα ποσό 700.000 ευρώ για πρόστιμο από την εφορία, άρα συνολικά μιλάμε για χρήματα που αγγίζουν τα 2,5 ευρώ, ένα πολύ μεγάλο ποσό για τα τωρινά δεδομένα της ομάδας!

Πλέον από την στιγμή που θα ανακοινωθεί η μη αδειοδότηση η ΑΕΚ μπορεί να καταθέσει έφεση και να ζητήσει να εκδικαστεί η υπόθεση της από την δευτεροβάθμια επιτροπή. Εάν συμβεί αυτό, τότε θα έχει πέντε ημέρες για να πάρει φορολογική ενημερότητα και να καταθέσει τα σχετικά δικαιολογητικά στην ΕΠΟ.

Εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό τότε η ΑΕΚ δεν θα πάρει άδεια, κάτι που σημαίνει ότι θα τιμωρηθεί και από την ΟΥΕΦΑ με τον ετήσιο ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Παράλληλα δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές με παίκτες άνω των 22 ετών, αλλά και να ανανεώσει τα συμβόλαια των παικτών της...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ