2017-04-21 17:27:11
Φωτογραφία για 8 τρόποι να χαλαρώσεις πριν πέσεις στο κρεβάτι
1. Απόλαυσε ένα ζεστό ντους

Τίποτα δεν σε χαλαρώνει περισσότερο από ένα ζεστό ντους για αυτό πριν κάνεις τη νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς (ντεμακιγιάζ, πλύσιμο προσώπου και δοντιών) μπες στην μπανιέρα και άφησε το ζεστό νερό να ηρεμήσει τους τσιτωμένους μύες σου.

2. Κλείσε το κινητό

Μια ώρα πριν ξαπλώσεις φρόντισε να κλείνεις το wifi στο κινητό σου ώστε να αποφεύγεις το συνεχές τσεκάρισμα σε μηνύματα και social media που θα σε οδηγήσει ξαπλωμένη ανάσκελα να χαζεύεις στο instagram με τις ώρες. Έτσι θα χαλαρώσεις αλλά και δεν θα ταράζεται ο ύπνος σου από τις ειδοποιήσεις.

3. Κάνε stretching

Κάτι ξέρουν οι γάτες που τεντώνονται συνέχεια! Το stretching τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, ξεμουδιάζει τους πιασμένους μύες και ανακουφίζει τα κόκκαλα από την πίεση που δέχονται όλη μέρα.

4. Διάβασε ένα βιβλίο

Απόφυγε την τηλεόραση γιατί θα σε κουράσει και διάλεξε ένα βιβλίο. Λίγες σελίδες διάβασμα θα σε χαλαρώσουν και θα σε νανουρίσουν- εκτός αν διαβάζεις κάτι με εγκλήματα και μυστήρια!


5. Άκουσε μια χαλαρωτική playlist

Διάλεξε μια playlist με ήρεμη μουσική, πιάνο, κιθάρα και χαλαρά φωνητικά που θα σε νανουρίσουν σε χρόνο dt.

6. Πάρε βαθιές ανάσες

Οι ασκήσεις αναπνοών βοηθάνε σημαντικά την εγκεφαλική λειτουργία ενώ αν γίνουν με συγκεκριμένη μέθοδο μπορούν να σε κοιμίσουν σε 60 δευτερόλεπτα!

7. Ψέκασε άρωμα λεβάντας στο μαξιλάρι

Η λεβάντα ειναι γνωστή για τις χαλαρωτικές της ιδιότητες- κάτι ξέρουν οι μαμάδες που απλώνουν ενυδατικές λοσιόν στα μωρά με άρωμα λεβάντας. Αν δεν έχεις άρωμα/ έλαιο λεβάντας για να φτιάξεις ένα σπρέι μπορείς να βάλεις σε ένα μικρό σακουλάκι λίγη αποξηραμένη λεβάντα και να την τοποθετήσεις κάτω από το μαξιλάρι σου. Η μυρωδιά της θα σε ηρεμήσει και θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς σαν πουλάκι.

8. Πιες τσάι

Ε, δεν γίνεται να λείπει το τσάι από αυτή τη λίστα- ένα ζεστό αφέψημα με χαμομήλι, μέντα ή λεβάντα μπορεί να κάνει θαύματα! Αν δεν σου αρέσουν αυτές οι επιλογές μπορείς να πιεις μια κούπα ζεστό γάλα με λίγο μέλι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο χαλαρωτικό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ