2012-05-21 19:27:45
Φωτογραφία για Αρχικό όχι για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού!
Η ΕΠΟ δεν θα δώσει το "ΟΚ" για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού λόγω των γνωστών οφειλών ύψους 4,2 εκ. ευρώ προς παίκτες και ομάδες έως τις 31 Δεκεμβρίου 2011.

Κατατέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τον επιχειρησιακό διευθυντή της πράσινης ΠΑΕ Βαγγέλη Πέτσο και το μέλος του οικονομικού επιτελείου Γιώργο Χειμάρρα στην ΕΠΟ ο φάκελος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν.

Ένας φάκελος, ο οποίος ναι μεν είναι πλήρης σε ό,τι έχει να κάνει με το διοικητικό, το ασφαλιστικό, την εφορία και τις υποδομές, ενώ υπάρχει και αναλυτικά το απαραίτητο πλάνο βιωσιμότητας για τη νέα σεζόν.

Από την άλλη, όμως, το μεγάλο αγκάθι και το οποίο πιθανότατα αρχικά θα στερήσει από τους πράσινους το "OK" είναι το θέμα των οφειλών που υπάρχουν σε παίκτες και ομάδες ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2011, οι οποίες φτάνουν τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ και είναι ανεξόφλητες.


Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ θα εξετάσει την Τρίτη ή την Τετάρτη τον φάκελο και το πιθανότερο είναι να τον απορρίψει αρχικά μέχρι να βρει ο Παναθηναϊκός τα χρήματα αυτά, να τα καταθέσει και να εξοφλήσει τις οφειλές του. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, την Πέμπτη κατά πάσα πιθανότητα οι πράσινοι θα έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση και να πάνε στην δευτεροβάθμια επιτροπή.

Στο μεσοδιάστημα των 10 περίπου ημερών που θα μεσολαβήσει, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αισιοδοξούν ότι θα έχουν μπει κάποια χρήματα στην ΠΑΕ, θα έχουν ξεκινήσει οι εξοφλήσεις και θα δείξουν καλά δείγματα γραφής στην ΕΠΟ. Σε μια τέτοια περίπτωση και με την ανοχή της ΕΠΟ θα υπάρξει το "ΟΚ" από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και εν συνεχεία θα πάει στην ΟΥΕΦΑ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ