2017-04-25 19:06:44
Φωτογραφία για Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα για την κοινότητα του jailbreak ενόψει του συνεδρίου  MOSEC2017
Βρισκόμαστε δυο μήνες μακριά από την πραγματοποίηση του συνεδρίου MOSEC2017 που θα πραγματοποιηθεί στις 23/6/2017 και οι προγραμματιστές έχουν ήδη αρχίσει από τώρα να ετοιμάζουν τις παρουσιάσεις τους για τα κατορθώματα με τις ευπάθειες του ios.

Ο προγραμματιστής με το ψευδώνυμο Max μας ενημερώνει πως έχει καταφέρει να κάνει το Apple Watch jailbreak και μάλιστα να έχει πρόσβαση στα αρχεία του με εντολές SSH που μπορούν να επηρεάσουν τον πυρήνα της συσκευής αφού στην ουσία όπως αναφέρει πρόκειται για ένα λειτουργικό ios 32bit παραποιημένο από την Apple για τα ρολόγια της.

Στο ios οι Pangu παρά το ότι έχουν ασχοληθεί περισσότερο με τις συσκευές Android δεν φαίνεται να έχουν εγκαταλείψει και το ios αφού σήμερα κυκλοφόρησαν εικόνες από μια παρουσίαση ασφαλείας στην Κίνα και δείχνουν το jailbreak να τρέχει σε ένα iphone 7 με ios 10.3 εκμεταλλεύοντας μια ευπάθεια του «zero day» στο λειτουργικό σύστημα.


Και αυτό φαίνεται να λειτουργεί σαν μια εφαρμογή που χρειάζεται κάποιο πιστοποιητικό από τις εικόνες αλλά μπορεί μέχρι την κυκλοφορία του να εξελιχθεί και να γίνει untethered.

Αν και δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για να κυκλοφορήσει δημόσια οι φήμες στο twitter αναφέρουν πως ίσως να το έχουμε τις επόμενες ημερες.

Το συνέδριο MOSEC θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς φέτος θα πέσει λίγες ημερες μετά την παρουσίαση και την κυκλοφορία της πρώτης betas του ios 11 από την Apple.

Η επίσημη σελίδα του συνεδρίου για όσους ενδιαφέρεστε θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.

Exploits encontrados por #Pangu en #iPhone7 posible #Jailbreak en iOS 10.3-10.3.1 (quizás no compatible otros #iDevices argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ