2017-04-28 10:08:48
Φωτογραφία για Ο Αρχηγός ΓΕΣ κερδίζει το στοίχημα - Στην τελική ευθεία για τις μεταθέσεις στο ΣΞ
Ολοκληρώνονται τα συμβούλια μεταθέσεων του Στρατού Ξηράς και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της φετινής διαδικασίας. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, ήδη τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου που διανύουμε πραγματοποιούνται τα τελευταία συμβούλια μεταθέσεων που αφορούν σε βαθμούς κατώτερων Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Επαγγελματιών Οπλιτών,  τα οποία στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνονται και απομένει η ανακοίνωση των μεταθέσεων. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το ΓΕΣ -μετά τις οδηγίες και το προσωπικό ενδιαφέρον του Αρχηγού Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος όπως φαίνεται κερδίζει και το στοίχημα των μεταθέσεων - βρίσκεται τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι στην όλη διαδικασία.

Ήδη το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα στελέχη και τις οικογένειές τους είναι θετικό, το οποίο αποτυπώνεται και στα μηνύματα που λαμβάνει το kranosgr για τη φετινή διαδικασία, αφού νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά τα στελέχη θα μπορέσουν να κάνουν με άνεση τον προγραμματισμό τους!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ