2017-04-30 23:30:26
Φωτογραφία για Στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει αυτό που μπορεί
Στο πιο άχαρο παιχνίδι της σεζόν, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα 2-0 τη Λάρισα στη Λεωφόρο κι ολοκλήρωσε θετικά τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα. Πλέον, οι «πράσινοι» περιμένουν την έναρξη των play off όπου εκτός απροόπτου, θα αναμετρηθούν με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Πανιώνιο, όπου εκεί σύμφωνα και με τον Ουζουνίδη θα διεκδικήσει αυτό που μπορεί. Μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, οι «πράσινοι» πήραν έναν βαθμό για τη διαδικασία, ενώ ΑΕΚ και Πανιώνιος δεν θα έχουν κανέναν και ο ΠΑΟΚ θα έχει 2.

Στο ματς με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο, ο Ουζουνίδης έκανε… λίφτινγκ στην ομάδα του κάνοντας έξι αλλαγές  σε σχέση με το ματς της Τούμπας για το Κύπελλο. Οι «πράσινοι» βρήκαν τα γκολ που ήθελαν από Λέτο και Μπεργκ, «καθάρισαν» εύκολα το παιχνίδι και το μόνο που θα θυμάται κανείς από την αναμέτρηση με τους «βυσσινί» είναι ο τρόπος που μπήκε το δεύτερο γκολ από… καραμπόλα αλλά και οι αποδοκιμασίες της Θύρας 13 προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τα στελέχη της
. Ο Μπεργκ στην τέταρτη χρονιά του στον Παναθηναϊκό πέτυχε 22 γκολ σε 28 συμμετοχές και τερμάτισε στην πρώτη θέση του πίνακα των πρώτων σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, έξι χρόνια μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ (πρώτος το 2010 και το 2011). Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε και στη συνέχεια ενόψει πλέι οφ. «Την Παρασκευή είπα κάποια πράγματα στους παίκτες. Πως είναι η εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Τους είπα ότι αυτοί θα αποφασίσουν τι θέλουν. Ξέρουμε ποια είναι τα δεδομένα. Θα δούμε. Τα πλέι οφ είπα ότι ίσως δεν είναι τόσο σημαντικά, αλλά δεν θα είμαστε αδιάφοροι. Είμαστε μεγάλος σύλλογος και πρέπει να διεκδικούμε αυτό που μπορούμε».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ