2017-05-02 20:17:07
Φωτογραφία για Το παιχνίδι ωμής δύναμης έκανε τη διαφορά στο Survivor
Δύσκολες ώρες πέρασαν στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες στο Survivor οι Μαχητές, καθώς διασύρθηκαν από τους Διάσημους στον κρίσιμο αγώνα για την αποχώρηση.

Οι Διάσημοι ισοπέδωσαν στην κυριολεξία τους Μαχητές και κέρδισαν με 10-1, εξασφαλίζοντας το έπαθλο της ασυλίας.

Το αγώνισμα ήταν διαφορετικό και από ότι φάνηκε ήταν στα μέτρα των Διάσημων.

Δεν απαιτούσε κάποια δεξιότητα, ισορροπία ή οποιαδήποτε σκέψη. Μόνο δύναμη...

Ο Κοκκινάκης, που είναι πολίστας, αλλά και ο Μπο, που φαίνεται να έχει δύναμη ήταν από την αρχή σε πλεονεκτική θέση, όπως και ο Ντάνος.

Γενικά η ομάδα των Διάσημων φαίνεται ότι διαθέτει παίκτες με περισσότερη δύναμη και ευνοήθηκε.

Το μισό παιχνίδι έως τις πέντε νίκες παίχτηκε ένας εναντίον ενός και στη συνέχεια πήγαν δύο εναντίον δύο, χωρίς να αλλάξει η εικόνα ότι οι Διάσημοι θα κερδίσουν.

Το τελικό σκορ ήταν  10-1 υπέρ των Διάσημων.


Τη μοναδική νίκη τους οι Μαχητές την έκαναν με τη Σάρα σε βάρος της Λάουρας.

Οι Μαχητές του Survivor έχασαν στο αγώνισμα της ασυλίας με 10-1 και πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου έβγαλαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.

Πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας με έξι ψήφους. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ψήφισαν με την ατομική τους ασυλία την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και τον Ορέστη Τσανγκ αντίστοιχα.

«Είναι κάτι που το περίμενα και είχα μιλήσει με τα παιδιά. Όταν μία ομάδα είναι τα ίδια άτομα τρεις μήνες έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο σε αντίθεση με μένα που παρότι κούμπωσα αρκετά καλά στην ομάδα, είμαι μόλις τρεις εβδομάδες. Οπότε είναι απολύτως κατανοητό και τα παιδιά με ενημέρωσαν γιατί ήταν  ξεκάθαροι απέναντί μου ότι παρότι δεν με θεωρούν τον πιο αδύναμο αγωνιστικά ή τον πιο αντιπαθή θεωρούν πιο δίκαιο να ψηφίσουν εμένα γιατί όλοι οι υπόλοιποι έχουν φάει ψωμί κι αλάτι μαζί», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ