2017-05-16 16:56:56
Φωτογραφία για Υπάρχουν λεφτά... Όχι για Στρατιωτικούς...
✓ Και πολλά μάλιστα. Πού; Μα, στη Βου­λή, αυτό το παραδοσιακό πρυτανείο.

✓ Τα καλά νέα του Ιανουαρίου έφθασαν σήμερα στ’ αφτιά μας. Ο προϋπολογισμός του 2016 παρουσίασε πλεόνασμα. Οπότε, αυτό το πλεόνασμα αποφάσισαν οι αρμό­διοι να διανεμηθεί στους ταλαίπωρους υπαλλήλους, κατά πλειοψηφία «δικά μας παιδιά», υπό μορφή υπερωριών.

✓ Όλοι οι υπάλληλοι θα λαμβάνουν υπερωρίες, κατά μήνα, 52 ωρών. Ακολουθεί extra bonus 114 ωρών.

✓Ταλαίπωρε Aνθυπολοχαγέ, που ξημε­ροβραδιάζεσαι στα φυλάκια, μήπως λαμβάνεις έστω πέντε ώρες υπερωρία τον μή­να; Εσύ, νεαρέ αρχιλοχία, που χώνεσαι κάτω από το λασπωμένο άρμα για να το επισκευάσεις, πόσες ώρες υπερωριών λαμβάνεις;

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-14/05/2017) 

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ