2023-11-07 14:30:03
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: «Υπάρχουν εκπομπές που κάνουν 4% και 5% και δεν κουνιέται ρουθούνι»
Τις δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη στο «Πρωινό Σουσού» και συγκεκριμένα τα όσα είπε για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί με τον Νίκο Μουτσινά επί Πρωινού Καφέ, σχολίασαν στη «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να προχωρά και η ίδια σε αποκαλύψεις Η εκπομπή, φιλοξένησε νέες δηλώσεις του τηλεκριτικού Βαγγέλη Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν από εκείνους που είχαν κάνει κριτική στη Ζαρίφη κι αντί να το… σώσει, τα έκανε χειρότερα.

Τον λόγο μετά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Παπαδόπουλου πήρε ο Ανδράς Μικρούτσικος, ο οποίος τόνισε: «Έχουμε έναν εν γένει ρατσισμό σε αυτά και νομίζουν ότι το νομιμοποιούν λέγοντας ότι έχουν φίλους είτε χοντρούς, είτε ομοφυλόφιλους. Όταν βλέπει τη Ζαρίφη και το μόνο που του μένει είναι τα παραπάνω κιλά και όχι ένα αστείρευτο ταλέντο που το είδαμε από την πρώτη στιγμή και που επικυρώνεται, έχω να του πω ότι οι ιδέες σας είναι ξοφλημένες, είναι άλλης περιόδου, άλλης εποχής. Είναι ανεπίτρεπτο».


Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πάρει θέση: «Ο Πρωινός Καφές δεν έκανε άσχημα νούμερα. Ποια υπάρχουν εκπομπές που κάνιουν 4-5% και δεν κουνιέται ρουθούνι. Αυτά τα δύο παιδιά, θυμάμαι την Κατερίνα να μπαίνει στο καμαρίνι και να κλαίει. Κάθε μέρα ήταν στα μεσημεριανά. Είναι κάποια πρόσωπα που το σύστημα τους καλύπτερι γιατί μετά πήγαν κι άλλοι στον Πρωινό Καφέ και δεν είπαν τίποτα. Τους χτυπούσαν αλύπητα».

Η KatKen μάλιστα αναφέρθηκε και σε ανθρώπους στα γραφεία Τύπου που μάλιστα, καλούσαν δημοσιογράφους για να γράψουν και να πουν τα χειρότερα για εκείνη.

«Διευθύντροα γραφείου Τύπου έπαιρνε και τους ζητούσε να γράψουν και να πουν τα χειρότερα για την Καινούργιου. Άνθρωποι που καταστρέφουν προσωπικότητες», είπε η παρουσιάστρια.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ