2017-05-17 11:00:16
Φωτογραφία για Έλληνες Έλληνες Έλληνες
Ψάχνω να βρω συνέλληνες να τινάξουμε το μπουρδέλο στον αέρα να μισέψει η λέρα. Ήντα μρε κατάντια είναι τούτηνε έχουμε παραδωθεί εντελώς στους ρότσιλντ και τα πιόνια τους, ήντα μρε λέμε πως ζούμε και ίσα ίσα σαν τα ζόμπι σαλεύουμε?? Πως θέμε να μας λένε Έλληνες που ξεχάσαμε το τι σημαινει ο Έλληνας.

Ντροπή μας 300 πουλημένα τομάρια να μας κάνουν ότι θέλουν, δεν έχουμε μρε εμείς ευθυνη μα και βέβαια την μεγαλύτερη αφού σιωπούμε στην ΕΛΙΤ και μας αρμέγει σαν τα ωζά στο κοπάδι. Έχουμε και τα κοπρόσκυλα τσι συνδικαλιστές να μας μαντρίζουν στην μάντρα, αλλά αντί το βοσκό στον πορίστι είναι τα μμε και οι τράπεζες με τσι μπασκίνους να επιβάλουν την ψευτοτάξη που θέλουν και για όποιους θέλουν.

Ξυπνάτε μρε να βάλουμε φωθιά στη μπαρουταποθίκη μην νιμένετε πολλούς οι λίγοι κουζουλοί εκάμανε αθάνατοι την Κρήτη, ετσά και εδά λίγοι θα αλλάξουν την κατάσταση. Αντεστε μρε και όπου βγει τα χουμε χάσει ούλα και αν όχι ούλα σε λίγο θα χαθούν και αυτά τα πιόνια θα κάνουν ότι τους πουν τα αφεντικά τους. Εσύ θα επιλέξεις να είσαι σκλάβος τους Ε όχι μρε δε είμαστε σκουπίδια τους.

katohika.gr

Bonus βίντεο από The Secret Real Truth:
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ