2017-05-17 17:25:26
Φωτογραφία για ΒΟΜΒΑ ΠΟΥΤΙΝ! Γιατί προκαλεί σεισμό στις ΗΠΑ και σκάβει πιο βαθιά το λάκκο του Τραμπ
Στο πλευρό του Τραμπ σπεύδει ο Βλάντιμιρ Πούτιν μετά το σάλο που προκλήθηκε από την παραδοχή του ίδιου του Αμερικανού προέδρου ότι είναι δικαίωμά του να δώσει απόρρητες πληροφορίες με αφορμή τη συνάντησή του με τον Ρώσο ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ στο Λευκό Οίκο. 

Ο Ρώσος πρόεδρος έσπευσε να δηλώσει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν αποκάλυψε απόρρητες πληροφορίες. Μέχρι εδώ όλα καλά. Η φράση που προκαλεί σάλο και πολλά ερωτηματικά είναι ότι είπε ότι έχει ηχητικό ντοκουμέντο που το αποδεικνύει.

Όπως είναι επόμενο ο ισχυρισμός του Ρώσου προέδρου αποτελεί ανατριχίλα, γεννώντας πολλά ερωτηματικά για το επίπεδο ασφάλειας στο Λευκό Οίκο και φέρνει τον Τραμπ σε ακόμη πιο δύσκολη θέση από αυτή που είναι μετά και τις αποκαλύψεις ότι πίεσε το FBI να πάψει να ασχολείται με την υπόθεση του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, Μάικ Φλιν και των δεσμών του με τη Ρωσία.

«Αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ το θεωρεί αναγκαίο, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε στο Κογκρέσο και τη Γερουσία τα πρακτικά από τη συνάντηση ανάμεσα στον Λαβρόφ και τον Τραμπ» είπε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τη συνάντησή του με τον Ιταλό πρωθυπουργό Πάολο Τζεντιλόνι.


«Βλέπουμε στις ΗΠΑ να αναπτύσσεται πολιτική σχιζοφρένια ξανά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εξηγήσω τις κατηγορίες κατά του προέδρου των ΗΠΑ, πως αποκάλυψε κάποια μυστικά στον Λαβρόφ», πρόσθεσε ο Πούτιν. Τόνισε δε ότι εκείνοι που «αποσταθεροποιούν την πολιτική κατάσταση στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας αντι-ρωσικά συνθήματα, είτε δεν καταλαβαίνουν ότι φέρουν αυτή την ανοησία στη δική τους πλευρά και τότε είναι απλά ηλίθιοι ή αλλιώς καταλαβαίνουν τα πάντα και τότε είναι επικίνδυνοι και διεφθαρμένοι άνθρωποι. Όπως κι αν έχει, αυτό είναι ένα θέμα που αφορά τις ΗΠΑ και δεν θέλουμε ούτε σκοπεύουμε να εμπλακούμε».

Όλα αυτά μόλις 24 ώρες αφού ο ίδιος ο Τραμπ είχε παραδεχτεί μέσω twitter πως αποκάλυψε πληροφορίες που είχαν οι ΗΠΑ για τους νέους τρόπους επιθέσεων που επεξεργάζεται το Ισλαμικό Κράτος, «καίγοντας» την πηγή των ΗΠΑ! «Ως Πρόεδρος ήθελα να μοιραστώ με τη Ρωσία (σε μια ανοιχτά προγραμματισμένη συνάντηση στον Λευκό Οίκο), το οποίο έχω το απόλυτο δικαίωμα να κάνω, γεγονότα που αφορούν την τρομοκρατία και την ασφάλεια των πτήσεων. Για ανθρωπιστικούς λόγους, συν του ότι ήθελα η Ρωσία να εντείνει σημαντικά τον αγώνα της κατά του ISIS και την τρομοκρατία» έγραψε ο Τραμπ.
ΠΗΓΗ
neinnewsgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ